7 najboljih prijateljica kupile kuću u kojoj će zajedno provesti starost

Skupina od sedam žena u jugoistočnoj Kini kupila je dom iz snova kao dio svog sporazuma prema kojem će starost dočekati zajedno. Ono što je još 2008. godine započelo kao šala među prijateljicama postalo je stvarnost deset godina kasnije u kući od 700 četvornih metara u predgrađu Guangzhoua. Poznaju se više od dva desetljeća, bliže su od braće i sestara, pa su odlučile da zajedno provedu vrijeme sve do posljednjeg dana svog života.
 

 
Ono što je zauvijek moglo ostati samo san pretvorilo se u stvarnost prošle godine, kada su skupile novac i kupile kuću, koju su ubrzo pretvorile u prekrasan moderan ljetnikovac. Kuća sadrži zajednički prostor u prizemlju i odvojene spavaće sobe za svaku od njih na gornjem spratu. Većina namještaja uvezena je iz Indije i Maroka.

 

prijateljice (6)

 

Sve žene dijele ljubav prema čaju, tako da je u njihovoj kući lijepi čajni paviljon koji je povezan s kućom drvenim pločnikom.Veliki vrt krasi veliki bazen i tradicionalni paviljon za čaj kojeg su podigle usred rižinog polja.

 

prijateljice (9)prijateljice (2) prijateljice (3) prijateljice (7)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KOSMO i Kviteri objavili prvi album