ART BY TEA vas vodi na modno putovanje u jesensku idilu

I u novoj kolekciji za jesen/zimu 2018/2019, kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama, akademska slikarka i dizajnerka,Tea Zubović ostaje vjerna konceptu koji se zasniva na sintezi slikarstva i mode, a u namjeri da se umjetnost približi što većem broju ljudi. Proizvodi Art by Tea su zapravo wearable art i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil.

 

tea zubovic 2018 (1)

 

Najnovija kampanja brenda Art by Tea vodi nas na čarobno modno putovanje u jesensku idilu. U magičnom ambijentu bašte “Kišobran” u Hotelu Bosnia u Sarajevu zavladala je raskošna paleta zagasitih crvenih, narandžastih, zelenih, sivih i smeđih tonova jesenskih pejzaža koja se spojila sa oslikanim motivima i sjajem luksuznih svilenih tkanina.

 

U kolekciji za jesen/zimu 2018/2019 godine istaknule su se izdužene siluete sa naglašenim, gotovo arhitektonskim ramenima, te pročišćene linije klasičnih jakni i sakoa oslikanih metalik bojama sa diskretnim gliterom, na vrlo otmjen i suptilan način i donose dozu prefinjenog glamura u ovu jesensku modnu bajku.

 

U slikarskom smislu, simplificiran i stilizirani pejzaž satkan od geometrijskih oblika, zasnovan na klasičnoj moderni, provlači se kroz ovu modnu viziju. U kolekciji su predstavljeni različiti odjevni predmeti poput haljina, jakni, sakoa, šalova, te pencil suknji u sasvim novom izdanju. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan. Kolekcija je izrađena iz najkvalitetnijih luksuznih materijala.

 

tea zubovic 2018 (4)

 

Kolekcija će biti predstavljena 13.11.2018. u Hoteli Hills u 20h na 41. Nivea BH Fashion weeku u Sarajevu, a već krajem mjeseca će biti dostupna u Burtuqaali Concept store u Sarajevu i u Art by Tea Atelier/show room.

 

Za fotografije kampanje bio je zadužen fotograf Edvin Kalić ispred čijeg objektiva su se našle manekenke Azra Patković i Maja Koler. Make-up potpisuje Maja Koristović-Talović a frizuru Mirela Barakovac. Styling  je upotpunjen obućom Burtuqaali Concept store.

 

tea zubovic 2018 (2) tea zubovic 2018 (5) tea zubovic 2018 (6) tea zubovic 2018 (7) tea zubovic 2018 (8) tea zubovic 2018 (9) tea zubovic 2018 (10) tea zubovic 2018 (11) tea zubovic 2018 (12)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto je kupovina Hermès torbi komplicirana?