Preporučujemo Medne maske izrađene od prirodnih sastojaka

Med ima iznimno važnu ulogu u kozmetici još od antičkih vremena i predstavlja jedno od najstarijih sredstava za uljepšavanje i njegu kože. Ecomedico tim posebno je ponosan ponosni na liniju mednih maski za kožu lica i vrata, čiji je kvalitet prepoznao i dm, jedan od vodećih evropskih lanaca kozmetike i zdrave hrane, a koje će se vrlo brzo naći na njihovim policama.

 

Medne maske

 

– U ponudi imamo pet višekratnih maski u pakovanjima od 50 ml, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka koji su jestivi, jer smo se prilikom njihovog kreiranja vodili motom Na svoje lice ne stavljaj ono što ne bi i u svoj stomak. To su: medna maska za čišćenje lica, medna maska protiv akni i bubuljica, medna maska protiv fleka i bora, medna maska protiv crvenila kože i medna maska za balansiranje tena, poručuju iz Ecomedica

 

Maske pripremljene od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja stimulirat će regeneraciju ćelija kože, pospješiti sintezu kolagena, te odstraniti nečistoće iz dubine pora kože. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 

medne maske za lice 1 medne maske za lice 11

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Šta je muškarac bez brade?