Preporučujemo Medne maske izrađene od prirodnih sastojaka

Med ima iznimno važnu ulogu u kozmetici još od antičkih vremena i predstavlja jedno od najstarijih sredstava za uljepšavanje i njegu kože. Ecomedico tim posebno je ponosan ponosni na liniju mednih maski za kožu lica i vrata, čiji je kvalitet prepoznao i dm, jedan od vodećih evropskih lanaca kozmetike i zdrave hrane, a koje će se vrlo brzo naći na njihovim policama.

 

Medne maske

 

– U ponudi imamo pet višekratnih maski u pakovanjima od 50 ml, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka koji su jestivi, jer smo se prilikom njihovog kreiranja vodili motom Na svoje lice ne stavljaj ono što ne bi i u svoj stomak. To su: medna maska za čišćenje lica, medna maska protiv akni i bubuljica, medna maska protiv fleka i bora, medna maska protiv crvenila kože i medna maska za balansiranje tena, poručuju iz Ecomedica

 

Maske pripremljene od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja stimulirat će regeneraciju ćelija kože, pospješiti sintezu kolagena, te odstraniti nečistoće iz dubine pora kože. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 

medne maske za lice 1 medne maske za lice 11

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Imate izgovore zašto ne njegujete kožu? Kozmetika GLORIA ima kontra argumente