3 mala beauty trika

Release Date
31/08/2022
fotografija
Medeja media

Tri mala beauty trika koje vam donosimo u nastavku će vam olakšati život, a koja će vam ostaviti i vremena i novaca za druge životne radosti.

 

Balzam za usne nije samo za usne

Omiljeni balzam za usne uvijek imajte negdje pri ruci jer vam može poslužiti za puno stvari koje vam vjerovatno uopšte nisu pale na pamet. Koristite ga kako biste ukrotili neposlušnu mladu kosu, dodajte malo glossa svojim kapcima, hidrirajte kožu oko noktiju i već ste uštedjele na tri kozmetička proizvoda. Ako slučajno koristite balzam u nekoj nježnoj nijansi, slobodno ga isprobajte i na obrazima.

Popravite slomljene makeup proizvode

Kozmetička torbica vam je pala na pod i razbile su vam se sjenke, rumenilo ili puder u kamenu? Ni slučajno ih nemojte baciti ili se mučiti s packanjem posvuda pri sljedećem nanošenju! Radije dodajte nekoliko kapi izopropilnog alkohola i dobro utabajte drugom stranom kašike, et voilà, kao da se ništa nije dogodilo! Ne rastužujte se ni oko polomljenih ruževa, jednostavno ih zagrijte upaljačem da se rastope i ostavite preko noći u frižideru da se opet stvrdnu.

Shvi šampon prije spavanja

Niste jutarnji tip i kad se probudite već skoro kasnite na posao, a izgleda da vas je još zadesio i bad hair day? Pošaljite ova nervozna jutra u zaborav i prije spavanja našpricajte tjeme suhim šamponom, zavežite kosu u punđu i vjerujte nam na riječ da će šampon djelovati još bolje ako mu date cijelu noć.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.