Anima knitts predstavlja WOOLING, prirodnu spužvicu za čišćenje lica

Iz kreativne Animaknitts radionice stiže nam nešto posve novo, nešto što će naročito obradovati sve one kojima su zdravlje i njega na prvom mjestu. Vlasnica i glavni ‘krivac’ za sve divne Animaknitts proizvode, Lejla Mandžuka Smajić, osmislila je i kreirala , (wool engl. vuna i peeling) – ručno rađenu, potpuno prirodnu spužvicu za čišćenje lica.

 

 

wooling 1

 

Wooling se pravi od čiste vune domaće ovce pramenke. Bez ikakvih aditiva ili umjetnih boja, anti-alergena Wooling spužvica idealno je rješenje za čišćenje svih tipove kože. Vuna od koje se ova jedinstvena spužvica pravi, oštrija je u odnosu na moher vunu, te je idealna za piling lica. Odlično čisti kožu otklanjajući s nje odumrle ćelije, potiče cirkulaciju, podmlađuje kožu i vraća joj prirodni sjaj.
Spužvica je lagana, ergonomskog oblika te fino prijanja uz dlan. Wooling je idealan poklon za vas ili vama drage osobe.
Wooling ćete moći pronaći na policama svih dm drogerija od decembra 2018. Više o samom proizvodu potražite na Animaknitts Facebook pageu ili Instagramu (#animaknitts #woolingbh).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FLOWER BY KENZO Eau de Vie slavi život