Baby BrainBox: Brend za mališane kreiran od najfinijih materijala

U želji da napravimo nešto posebno za svog prvog sina, Ena i Rusmir Arnautović, kreirali su prve savršeno mekane Baby Brainbox pamučne bodiće sa cool printom, te drvene vezice za dude rađene sa puno ljubavi. Prateći njegov rast i Baby Brainbox je počeo rasti. Bodiće su zamjenile majice u istom stilu, a vesele ručice željne igre i znanja zabavile su se ručno rađenim drvenim edukativnim kockicama.

 

bb_logo_square

 

U ljeto 2017. godine, došlo je vrijeme da i drugim bebicama i dječici damo priliku da probaju naše proizvode, te je tada i zvanično zaživio ovaj mali biznis. Naša djeca su naš ponos, radost i inspiracija. Od prvog dana želimo im pružiti samo najbolje, kaže nam Rusimir Arnautović.

 

bb_product_shot1

 

Tokom izrade proizvoda za najmlađe uvijek se trude da imaju najkvalitetnije materijale.

 

Za vezice za dude smo koristili najbolje drvene i silikonske perlice testirane za djecu. Svaka kuglica je obojena ručno dva puta sa netoksičnom akrilnom bojom za djecu sa certifikatom DIN EN 12586, za majice smo tražili najčistiji i najbolji pamuk, a bodiće za nas šije jedan od najstarijih baby brendova u BiH. Svima koji odluče zaviriti u Baby Brainbox web shop ili na fb page želimo ugodnu kupovinu, kaže Rusmir.

 

Nadamo se da će vaši mališani uživati u Baby Brainbox proizvodima onoliko koliko smo mi uživali.

 

bb_product_shot2 bb_product_shot3 bb_product_shot4 bb_product_shot5

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.