Baby BrainBox: Brend za mališane kreiran od najfinijih materijala

U želji da napravimo nešto posebno za svog prvog sina, Ena i Rusmir Arnautović, kreirali su prve savršeno mekane Baby Brainbox pamučne bodiće sa cool printom, te drvene vezice za dude rađene sa puno ljubavi. Prateći njegov rast i Baby Brainbox je počeo rasti. Bodiće su zamjenile majice u istom stilu, a vesele ručice željne igre i znanja zabavile su se ručno rađenim drvenim edukativnim kockicama.

 

bb_logo_square

 

U ljeto 2017. godine, došlo je vrijeme da i drugim bebicama i dječici damo priliku da probaju naše proizvode, te je tada i zvanično zaživio ovaj mali biznis. Naša djeca su naš ponos, radost i inspiracija. Od prvog dana želimo im pružiti samo najbolje, kaže nam Rusimir Arnautović.

 

bb_product_shot1

 

Tokom izrade proizvoda za najmlađe uvijek se trude da imaju najkvalitetnije materijale.

 

Za vezice za dude smo koristili najbolje drvene i silikonske perlice testirane za djecu. Svaka kuglica je obojena ručno dva puta sa netoksičnom akrilnom bojom za djecu sa certifikatom DIN EN 12586, za majice smo tražili najčistiji i najbolji pamuk, a bodiće za nas šije jedan od najstarijih baby brendova u BiH. Svima koji odluče zaviriti u Baby Brainbox web shop ili na fb page želimo ugodnu kupovinu, kaže Rusmir.

 

Nadamo se da će vaši mališani uživati u Baby Brainbox proizvodima onoliko koliko smo mi uživali.

 

bb_product_shot2 bb_product_shot3 bb_product_shot4 bb_product_shot5

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Da je Salvador Dalí kreirao cipele vjerovatno bi izgledale ovako