foto_Zupanov

DESIGNERING AROUND je naš novi omiljeni modni blog!

Release Date
13/10/2023
naslovna fotografija
Zupanov

Prije nekoliko dana, na Facebook profilu modne dizajnerice Neire Sinanbašić, naišli smo na objavu koja nas je odmah privukla. Objavila je link popraćen pozivom: Welcome to my blog! Hope you’ll like it! Naravno, nismo mogli odoljeti iskušenju i odmah smo kliknuli kako bismo otkrili o čemu je riječ i oduševili se. Naime, Neira Sinanbašić, jedan od modnih dizajnerica Mateyaneira, odlučila se upustiti u svijet blogiranja sa svojim modnim blogom pod nazivom Designering Around.

Razgovarajući s Neirom, saznali smo da je dugo razmišljala o pokretanju bloga, a razlog tome leži u želji da podijeli priče, filozofiju svog brenda i trenutke iz kulisa putovanja brenda Mateyaneira. Shvatila je da neke od tih priča možda zahtijevaju više prostora i pažnje nego što ih može pružiti na Instagramu i Facebooku. No, istovremeno, takve insajderske informacije mogu biti iznimno zanimljive i korisne za sve one koji žele dublji uvid u svijet njihovog rada.

– Vremenom se ideja razvila i odlučila sam da to bude blog posvećen temama koje volim i o kojima mogu, kao dizajnerica, pisati. Ponekad će to biti u vidu osvrta na nešto što je na mene ostavilo jak dojam- neka izložba, nečiji rad, ponekad u vidu otipkanog razgovora sa zanimljivim ljudima koje poznajem – umjetnicima, dizajnerima, arhitektima i naravno pisat ću o svojim radovima i procesu izrade, uključujući i anegdote koje prate to putovanje, a definitivno demistificiraju zanimanje dizajnera, kaže nam Neira,

S obzirom na strast i predanost koju Neira donosi u svaki aspekt svog rada, ne sumnjamo da će njen blog Designering Around biti izvor inspiracije i informacija za sve ljubitelje mode i dizajna. Jedva čekamo pratiti njezinu priču i otkriti svijet kreativnosti kroz njezine oči.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.