Miris samopouzdanja u novom parfemu Burberry Goddess

Release Date
11/09/2023

Burberry Goddess je priča o samootkrivanju, pronađenom kroz samopouzdanje, snagu i ljubaznost. Put do ponovnog otkrića vodi je do novih visina dok prepoznaje ko ona uistinu jeste i tako oslobađa svoju snagu. Snimano u Južnoj Africi, u podnožju planina Magaliesberg, odvija se
putovanje samospoznaje. Emma Mackey se uzdiže sa svojim čoporom lavica, ponovno se povezujući sa svojim unutarnjim samopouzdanjem, snagom i ljubaznošću, rasplamsavajući svoju unutrašnju moć. Pridružite se Emmi Mackey dok se upušta u transformativnu potragu u novoj
kampanji Burberry Goddess. Odišući samopouzdanjem, snagom i ljubaznošću, Emma utjelovljuje duh Burberry Goddess Eau de Parfum.

Jedinstveni gurmanski miris predvođen triom vanilije

Parfemska voda Burberry Goddess jedinstveni je gurmanski aromatični miris predvođen snažnim triom vanilije. U top notama, ekstrakt vanilije s drvenim tonovima, u srcu kavijar od vanilije s bogatom slatkoćom i u bazi ulje vanilije. Sve obogaćeno blistavom lavandom.

Elegantan dizajn

Parfemska voda Burberry Goddess dolazi u bočici četvrtastog oblika. Zlatni medaljon donosi moderan dodir, dok gabardin bež i zlatno pakiranje upućuje na bogato naslijeđe brenda.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Avon ispunjava sve praznične beauty želje