Miris samopouzdanja u novom parfemu Burberry Goddess

Release Date
11/09/2023

Burberry Goddess je priča o samootkrivanju, pronađenom kroz samopouzdanje, snagu i ljubaznost. Put do ponovnog otkrića vodi je do novih visina dok prepoznaje ko ona uistinu jeste i tako oslobađa svoju snagu. Snimano u Južnoj Africi, u podnožju planina Magaliesberg, odvija se
putovanje samospoznaje. Emma Mackey se uzdiže sa svojim čoporom lavica, ponovno se povezujući sa svojim unutarnjim samopouzdanjem, snagom i ljubaznošću, rasplamsavajući svoju unutrašnju moć. Pridružite se Emmi Mackey dok se upušta u transformativnu potragu u novoj
kampanji Burberry Goddess. Odišući samopouzdanjem, snagom i ljubaznošću, Emma utjelovljuje duh Burberry Goddess Eau de Parfum.

Jedinstveni gurmanski miris predvođen triom vanilije

Parfemska voda Burberry Goddess jedinstveni je gurmanski aromatični miris predvođen snažnim triom vanilije. U top notama, ekstrakt vanilije s drvenim tonovima, u srcu kavijar od vanilije s bogatom slatkoćom i u bazi ulje vanilije. Sve obogaćeno blistavom lavandom.

Elegantan dizajn

Parfemska voda Burberry Goddess dolazi u bočici četvrtastog oblika. Zlatni medaljon donosi moderan dodir, dok gabardin bež i zlatno pakiranje upućuje na bogato naslijeđe brenda.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.