E X O T I C – nova, ljetna, limitirana kolekcija brenda Meta design

Amela Hadžimejlić i brend Meta design predstavljaju novu, ljetnu kolekciju prstenova i naušnica, kao osvježenje u ovim toplim danima. Kolekcija E X O T I C donosi i unisex prstenove različitih oblika.

 

meta design

 

Željeli smo osvježiti našu već dobro poznatu kolekciju prstenova od metala, i predstaviti je sada u veselom i razigranom koloritu. Kolekcija je limitirano izdanje, a svaku boju prstena prate i naušnice u istoj boji. Imamo i različite varijante setova, koje možete kreirati i sami u vašim omiljenim bojama, kaže nam Amela.

 

Fotografije su rađene u saradnji sa Zlatom Hodžić, te sa mladim glumcem Nedimom Džinovićem koji nosi prstenove u crnoj, sivoj i bijeloj varijanti kao dio unisex kolekcije.

 

meta design 4

 

Odaberite svoju savršenu kombinaciju boja i oblika koja odgovara vašem osobnom stilu. Idealno će se uklopiti u vaš ljetni outfit bilo da ste u gradu ili na moru. Meta Design by Amela potražite putem njenog Instagram pagea

 

meta design 1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Raf Simons se pridružio timu modne kuće PRADA