E X O T I C – nova, ljetna, limitirana kolekcija brenda Meta design

Amela Hadžimejlić i brend Meta design predstavljaju novu, ljetnu kolekciju prstenova i naušnica, kao osvježenje u ovim toplim danima. Kolekcija E X O T I C donosi i unisex prstenove različitih oblika.

 

meta design

 

Željeli smo osvježiti našu već dobro poznatu kolekciju prstenova od metala, i predstaviti je sada u veselom i razigranom koloritu. Kolekcija je limitirano izdanje, a svaku boju prstena prate i naušnice u istoj boji. Imamo i različite varijante setova, koje možete kreirati i sami u vašim omiljenim bojama, kaže nam Amela.

 

Fotografije su rađene u saradnji sa Zlatom Hodžić, te sa mladim glumcem Nedimom Džinovićem koji nosi prstenove u crnoj, sivoj i bijeloj varijanti kao dio unisex kolekcije.

 

meta design 4

 

Odaberite svoju savršenu kombinaciju boja i oblika koja odgovara vašem osobnom stilu. Idealno će se uklopiti u vaš ljetni outfit bilo da ste u gradu ili na moru. Meta Design by Amela potražite putem njenog Instagram pagea

 

meta design 1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
DIVERSE KIND editorijal: Spoj ženstvenosti i boyish looka