Givenchy Gentleman Réserve Privée: Miris koji će vas odmah očarati

Release Date
31/05/2022

Godine 1975, couturier Hubert de Givenchy, poznat po svojoj eleganciji, lansirao je prvi Gentleman Givenchy miris: hrabar, neobičan parfem moćne kompozicije sa Couture aurom. Godine 2017. kuća Givenchy adaptira ovaj kultni parfem i ovaj put predstavlja savršenu kombinaciju karizme i suptilne muškosti, prekrasan balans između snage i osjetljivost. Sad predstavljaju novu verziju – Givenchy Gentleman EAU DE PARFUM RESERVE PRIVÉE. Riječ je o opojnoj kombinaciji viskija i drvenih nota skrivenih u parfemskoj vodi za muškarce. Odmah će vas očarati. Magični miris njegovih sastojaka bukvalno stvara zavisnost.

Parfem Givenchy Gentleman Reserve Privee nastao je u francuskom gradu Grasu, ali je u njegovom kreiranju učestvovala i škotska destilerija. Ova saradnja je oličena u aromatičnom ječmu – nezamenljivom sastojku za proizvodnju viskija.
Čak i njegova bočica podsjeća na ovo, posebno među muškarcima, omiljeno piće. Crna boja na vratu flaše postepeno prelazi u tople nijanse viskija na dnu. Oblik bočice je karakterističan za Givenchy Gentleman parfeme.

U uvodu se osećaju note škotskog viskija u kombinaciji sa suncem okupanim talijanskim bergamotom. Poslije njih do izražaja dolaze puderaste note irisa, kestena i smolaste note benzoina. Osnova mirisne kompozicije sadrži kedar iz Virdžinije i note vetivera sa Haitija.

Ovo je egzotičan, topao, zemljan miris za izvanrednog gospodina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bvlgari Man Rain Essence donosi miris kiše