Hrana koja će vas zagrijati u hladnom danu

Koliko hladni dani imaju uticaja na organizam najbolje pokazuje naš imunološki sistem, stoga je potrebno paziti na cjelodnevnu ishranu i bogati unos minerala i vitamina kroz svježe pripremljene obroke.

 

Svježe pripremljena, topla jela više nisu luksuz i privilegija samo za odabrane, one koji rade u blizini dobrih i povoljnih restorana koje prati dobar glas po svježoj i ukusnoj hrani. Servis Donesi.com objedinio je ponudu najboljih mjesta koji svoju dobru hranu dostavljaju na naše adrese.

 

Donesi.com-logo

Bilo da je riječ o svježe pripremljenoj čorbi, kao što je begova čorba koja obiluje mesom i povrćem te bamijom koja se smatra afrodizijakom ili o čorbi od bundeve koja je idealna namirnica puna A vitamina, kao i drugih vitamina koji su važni za imunitet. Uz malo vrhnja za kuhanje i sjemenke od bundeve koje su ukusan dodatak za čorbu, te češće konzumiranje ovakvih jela, preventivno se djeluje na prehlade i gripe.

 

Za sve ljubitelje ljute hrane čili je idealna kombinacija i dodatak skoro svakom većem obroku. Čili će ubrzati rad metabolizma, zagrijati organizam ali isto tako će pomoći i bržem sagorijevanju masnoća. Tu je i neizostavni đumbir, koji je odličan sa svim kombinacijama, bilo od dodataka jelima, do kreiranja toplih napitaka uz dodatke meda i cimeta za grlobolju i prehladu.

 

Donesi.com servis u našoj zemlji posluje u Sarajevu, Banjoj Luci, Brčkom, Prijedoru i Bijeljini. Možemo izbjeći napuštanje toplih domova, hodanje po klizavim pločnima i dugotrajnu kupovina namirnica onda kad za to baš i nemamo vremena jer ljubitelji dobre hrane mogu jednostavno i brzo naručiti svoje omiljeno jelo iz nekog od restorana i dobiti narudžbu na kućnu adresu. Donesi.com servis za online naručivanje hrane omogućava novo iskustvo izbora jela tokom užurbanog dana ili u prilikama za druženje i opuštanje.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Sarajevu otvoren Think pink Centar za žene oboljele od raka dojke