Kenzo Takada i Avon predstavljaju nove parfemske kreacije – Avon Life Colour EDP za njega i za nju

Kako je svijet sve više međusobno povezan, tako raste i naša mogućnost da pozitivno utječemo na druge i pretvorimo obično u izvanredno. Inspiriran žudnjom za izvanrednim i legendarnom ličnošću modnog dizajnera Kenza Takade, Avon predstavlja nove parfemske kreacije: Avon Life Colour EDP za njega i za nju. Ovo je drugi put da su kompanija Avon i svjetski poznati modni dizajner udružili snage, prvi put 2016. pri lansiranju Avon Life parfema

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfemista dodir dali su i dva najpoznatija svjetska kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kreacija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na najnovijem slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy. Glavni odabrani sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog svojih elegantnih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

 

PFFGD_LIFE_003_MO_1198791MAY1618_CMYK

– Jedna od mojih najvećih inspiracija oduvijek je snaga boja. Boje predstavljaju univerzalan jezik kojeg skoro svi prepoznajemo i razumijemo, a koji snažno djeluje i na ono kako se osjećamo. Svijet je prepun boja. Prekrasna saradnja s Avonom omogućila mi je da u mirisu uhvatim šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama. Ovaj miris daje živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo, kaže Kenzo Takada.

PFFGD_KENZO_003_MO_1198791JUL1918_RGB

Najnovije mirisne kreacije Kenza Takade za Avon pronađite u prazničnoj Avon brošuri!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.