Kenzo Takada i Avon predstavljaju nove parfemske kreacije – Avon Life Colour EDP za njega i za nju

Kako je svijet sve više međusobno povezan, tako raste i naša mogućnost da pozitivno utječemo na druge i pretvorimo obično u izvanredno. Inspiriran žudnjom za izvanrednim i legendarnom ličnošću modnog dizajnera Kenza Takade, Avon predstavlja nove parfemske kreacije: Avon Life Colour EDP za njega i za nju. Ovo je drugi put da su kompanija Avon i svjetski poznati modni dizajner udružili snage, prvi put 2016. pri lansiranju Avon Life parfema

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfemista dodir dali su i dva najpoznatija svjetska kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kreacija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na najnovijem slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy. Glavni odabrani sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog svojih elegantnih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

 

PFFGD_LIFE_003_MO_1198791MAY1618_CMYK

– Jedna od mojih najvećih inspiracija oduvijek je snaga boja. Boje predstavljaju univerzalan jezik kojeg skoro svi prepoznajemo i razumijemo, a koji snažno djeluje i na ono kako se osjećamo. Svijet je prepun boja. Prekrasna saradnja s Avonom omogućila mi je da u mirisu uhvatim šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama. Ovaj miris daje živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo, kaže Kenzo Takada.

PFFGD_KENZO_003_MO_1198791JUL1918_RGB

Najnovije mirisne kreacije Kenza Takade za Avon pronađite u prazničnoj Avon brošuri!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Volite make up? Onda je ovo događaj koji ne smijete propustiti!