Jamie Jones Jajce

Lovefest x Cercle: Jamie Jones će nastupiti na Pliva vodopadima u Bosni i Hercegovini

Datum objave
27/05/2022

Posle više desetina miliona pregleda i predstavljanja jedinstvenih lokacija širom svijeta, čuveni Cercle u saradnji sa Lovefestom 30. maja stiže u Jajce. Zahvaljujući upravo Lovefestu, odabran je nesvakidašnji ambijent na kojem će nastupiti jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva – Jamie Jones, a tim putem čitav svije imat će prilliku da se upozna sa predijelima ovog dijela Balkana, gdje će na Pliva vodopadima za svoje fanove organizovati jedan od najautentičnijih događaja.

Čuveni DJ i prijatelj Lovefesta, Jamie Jones, već je postao miljenik domaće publike i to upravo zahvaljujući nastupima u Vrnjačkoj Banji gde je nastupao čak dvije godine za redom, a ovoga puta, u srcu grada Jajce, uz savršeni pejzaž i zvuke vodopada, slušat ćemo njegov jedinstveni muzički odabir.

Kompletan događaj bit će ispraćen najmodernijom produkcijom, i emitovan na Cercle Facebook i Twitch stranicama, kao i na platformi Oculus, dok poslije samog nastupa slijedi i ekskluzivni intervju sa Jamijem Jonesom, gde će online publika imati priliku da mu i lično postavi svoja pitanja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Michelangelo Pistoletto u posjeti Galeriji 11/07/95