Zagrebačka ulica prelivena bojama nove kolekcije brenda HIPPY GARDEN

Release Date
26/05/2022
fotografije
Deyan Barić
make-up
dm beauty savjetnice
hair
Studio Mila-Zaprešić

Zagrebačka Tomićeva ulica od Ilice do uspinjače ponovno je zasjala posebnim modnim sjajem. Iako je ulici potrebna rehabilitacija disala je visokom modom urbanog karaktera, a kulisu za predstavljanje nove kolekcije #INSPIREDBYART Hippy Gardena slikarskim performansom akademske slikarice Nikoline Ivezić započeo je veliki dm-ov Street Art  projekt.

Na sveopće zadovoljstvo uzvanici su znali da ova večer neće biti predvidiva, te da iznenađenja kojima nas sad već tradicionalno Đurđica časti nema kraja. Predivno oslikani izlozi prodavaonice dm-a i scena dekorirana nizom ljestvi u žarkim bojama bili su uvertira u dugo očekivanu reviju.

Đurđica Vorkapić

Prikazani modeli odveli su nas u vibrantni svijet Hippy Gardena gdje su dominirali organdi kaftani, lepršave svilene haljine koje savršeno obavijaju siluetu tijela, raskošne printane mantil haljine i baloneri  bez rukava sa bezbroj resica. Svaki model u kolekciji i modni komadi komplementiraju sa svakim detaljem bilo da se radi o kupaćem kostimu i mantilu ili cvjetnoj baloner haljini sa sakoom bez rukava.

 

Nova Hippy Garden kolekcija je urbana i trendi

Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo – vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. Nikada nije odstupala od svoje vizije i autonomnosti struke čineći modu bogatijom i u duhu vremena.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u  HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Fb i Instagram profilu: @hippygarden

Projekt je realiziran u saradnji s dm-drogerie markt, Grad Zagreb, Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.