Marion Cotillard je nova ambasadorica ikonskog mirisa Chanel N°5

Datum objave
17/02/2020

CHANEL je sa zadovoljstvom objavio da je francuska glumica Marion Cotillard lice nove reklamne kampanje za ikonski N ° 5 miris. Od početka karijere Cotiilard je ostala vijerna kući Chanel. U Chanelovim haljinama je šetala crvenim tepihom 2004. na premijeri filma A Very Long Engagement, zatim i četiri godine kasnije za premijeru filma La Vie en rose.

Čitav svijet je pomjerila svojom ulogom Édith Piaf za koju je osvojila Oscara, Césara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovo međunarodno priznanje dalo joj je priliku da sarađuje s najpoznatijim redateljima – kao što su Jacques Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax.

Autentična, odana i darežljiva, savršena inkarnacija francuske prirodne ljepote, Marion Cotillard ima neodoljivo je ne sais quoi. Ona donosi eleganciju ikonskom N°5 mirisu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Naša tri parfemska favorita za jesenje dane