Melanie Gaydos ruši sve stereotipe o modelingu

Release Date
07/06/2017

Njeno ime je Melanie Gaydos, ima genetski poremećaj koji se zove ektodermalna displazija, uprkos tome suočila se s modnom industrijom i pobijedila, piše Bored Panda.

Melanie se od rođenja bori sa rijetkom bolešću, koja spriječava razvoj zuba, noktiju, hrskavice, kose i kostiju, međutim, odlučila je da je njena bolest neće spriječavati i sa 23 godine se počela baviti modelingom.

Danas, ona je uspješan model, glumila je u nekoliko filmova, na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje svoje fotografije, a na Instagramu ima više od 170.000 pratitelja.

Melanie-Gaydos (1) Melanie-Gaydos (2) Melanie-Gaydos (3) Melanie-Gaydos (4) Melanie-Gaydos (5) Melanie-Gaydos (6) Melanie-Gaydos (7) Melanie-Gaydos (8) Melanie-Gaydos (9) Melanie-Gaydos (10) Melanie-Gaydos (11) Melanie-Gaydos (12) Melanie-Gaydos (14) Melanie-Gaydos (15) Melanie-Gaydos (16) Melanie-Gaydos (17) Melanie-Gaydos (18) Melanie-Gaydos (19)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.