Na Hvaru otvoren još jedan skriveni beach bar kojeg dodajemo na svoju ljetnu ‘bucket’ listu

Release Date
17/07/2023

Hvar je bez sumnje jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija na hrvatskoj obali koju jednako posjećuju i domaći i stranci. Predivne plaže, arhitektura, divlje i pitome uvale i najveći broj sunčanih sati razlozi su zašto je Hvar uistinu jedan od najljepših otoka koji možete posjetiti. Iako popularna mjesta poput Hvara i Starigrada ljeti često znaju biti prenapučena, ostatak otoka i dalje nudi niz lokacija za miran i opušten odmor.

Jedna takva lokacija je mjesto Ivan Dolac na južnoj strani otoka. Smješteno je otprilike 10 km od Jelse, između Zavale i Svete Nedjelje. Ivan Dolac savršeno je mjesto za opuštajući odmor na plaži, a sada je bogatije i za još jedno skriveno mjesto. Riječ je o Šanpjerin Beach Baru koji se smjestio na kamenitoj obali tik uz more.

Ono čime ovo mjesto osvaja na prvi pogled je chill ambijent kojim odiše. Bar je okružen predivnim pogledom na more, a povjetarac koji dolazi s mora garancija je za osvježenje čak i tokom najvećih vrućina. Osim toga, uređenje bara je napravljeno tako da se ne kosi s prirodnim okolišem, već ga savršeno upotpunjava. Sve je izrađeno od drva nalik onom koje more izbaci na obalu, a kukičani suncobrani su stylish zaštita od sunca. Bar prati prirodni teren kamene obale, tako da ima nekoliko različitih zona u kojima se možete prepustiti potpunom opuštanju na najsunčanijem dalmatinskom otoku.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
universal yoga love
Još jedno izdanje Universal Love Yoga Festivala na magičnom Boračkom jezeru