Otvorili lažni luksuzni dućan i podvalili influenserima cipele od 20 dolara pod dizajnerske

Američki lanac jeftine obuće Payless napravio je jedan od urnebesnijih društvenih eksperimenata u posljednje vrijeme. U genijalnom marketinškom potezu preuzeli su bivši Armanijev dućan i napunili ga štiklama koje inače koštaju 19,99 dolara. Na grandiozno otvorenje tog, kao, luksuznog butika, koji su nazvali Palessi, pozvali su hrpu influencera, piše Telegram.

 

Dovukli su i kamere i ispitivali ljude kako im se dopada njihova ekskluzivna obuća. Nemajući blagog pojma da u ruci drže cipele koje koštaju manje od 20 dolara, Instagram zvijezde divile su se luksuzu. Neki su osobito pasionirano opisivali krasne materijale i evidentno minucioznu izradu. Organizatori su ih zatim počeli ispitivati koliko bi bili spremni platiti tu divotu i najviša cifra koju je netko lupio bila je 640 dolara. Za, ponavljamo, cipele koje se inače mogu kupiti 19,99.

 

U nekoliko sati prodali su obuće za 3000 dolara, ali bili su pošteni i nisu zadržali novac. Influencerima su uredno vratili sve što su platili i pritom su im poklonili cipele koje su im se toliko dopale.

izvor_Telegram

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hilda Halilovic
Modni editorijal: WHEN IN SARAJEVO