PoP Up ShowRoom: Upriličena promocija i aukcija radova bh. umjetnika i brendova

Jučer je u Sarajevu upriličen PoP Up ShowRoom u sklopu kojeg su se predstavili proizvodi bh. dizajnera, umjetnika i arhitekti, a održana je i  aukcija predmeta sa početkom. Voditelji aukcije bili su Sanin Milavić i Boris Ler.

 

Osnovni cilj ove inicijative jeste bio promocija i predstavljanje bh. umjetnika i domaćih proizvoda, a učesnici ShowRooma su bili ReKreacija – namještaj sa pričom, OSA – Office for Spatial Affairs, Waga Wood, Precious Jewelry, Studio Mrak, CitoyenneK., Anja Abadan, Kao Pao Shu.

 

Proizvodi koji su bili izloženi su rastaurirani i redizajnirani namještaj, predmeti od drveta, lampe, nakit, umjetničke slike, odjeća i torbe, a posjetitelji su imali priliku i da uživaju u delicijama Kod Gabriele. 

 

ReKreacija aukcija (3) ReKreacija aukcija (4) ReKreacija aukcija (5) ReKreacija aukcija (6) ReKreacija aukcija (2) ReKreacija aukcija (9) ReKreacija aukcija (11) ReKreacija aukcija (13)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
12 najboljih pjesama za vođenje ljubavi