PoP Up ShowRoom: Upriličena promocija i aukcija radova bh. umjetnika i brendova

Jučer je u Sarajevu upriličen PoP Up ShowRoom u sklopu kojeg su se predstavili proizvodi bh. dizajnera, umjetnika i arhitekti, a održana je i  aukcija predmeta sa početkom. Voditelji aukcije bili su Sanin Milavić i Boris Ler.

 

Osnovni cilj ove inicijative jeste bio promocija i predstavljanje bh. umjetnika i domaćih proizvoda, a učesnici ShowRooma su bili ReKreacija – namještaj sa pričom, OSA – Office for Spatial Affairs, Waga Wood, Precious Jewelry, Studio Mrak, CitoyenneK., Anja Abadan, Kao Pao Shu.

 

Proizvodi koji su bili izloženi su rastaurirani i redizajnirani namještaj, predmeti od drveta, lampe, nakit, umjetničke slike, odjeća i torbe, a posjetitelji su imali priliku i da uživaju u delicijama Kod Gabriele. 

 

ReKreacija aukcija (3) ReKreacija aukcija (4) ReKreacija aukcija (5) ReKreacija aukcija (6) ReKreacija aukcija (2) ReKreacija aukcija (9) ReKreacija aukcija (11) ReKreacija aukcija (13)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kurt Elling: Biti autentičan umjetnik znači stvarati iz onoga kako istinski osjećate