Basic Instinct

Prodaje se veličanstvena kuća iz kultnog erotskog trilera BASIC INSTINCT

Datum objave
13/04/2022
fotografije
Courtesy of Compass

Lako je razumjeti zašto ljude privlači Carmel u Kaliforniji sa svojom ležernom atmosferom i zapanjujućim pogledom na more. Grad je uvijek privlačio i holivudske producente, pa su tako tu snimljeni filmovi Basic Instinct, A Summer Place, Play Misty for Me i originalni The Parent Trap.

Carmel je taj čudesno neobičan, umjetnički grad koji je oduvijek privlačio slavne osobe. Clint Eastwood je bio gradonačelnik. U ovom gradu psi imaju posebnu slobodu za koju se izborila Doris Day. Zahvaljujući njoj psima je dopušteno da budu na plaži i u mnogim restoranima. Također, grad ima jedinstvene zakone, uključujući zabranu nošenja visokih potpetica za žene, koje zbog neravnog krajolika mogu biti uzrok pada.

Jedan od tih veličanstvenih domova u Carmelu sada je na tržištu. Riječ je o kući koja je korištena za filmski set jednog od najpoznatijih erotskih trilera, Basic Instinct sa Sharon Stone i Michaelom Douglasom u glavnim ulogama. Nedavno je kuća poslužila i za scenografiju nagrađivane, dvosezonske HBO serije Big Little Lies sa Reese Witherspoon i Nicole Kidman. Popularna kuća je mijenjala vlasnike tokom godina, a sada se prodaje po cijeni od 29,625 miliona dolara.

Rezidencija od 12.000 četvornih stopa s pet spavaćih soba, devet kupaonica, 12 kamina i dvije kuhinje smještena je na više od dva hektara bujno zasađenog zemljišta s bazenom, SPA i špiljom skrivenom među tropskim lišćem. Kuća sadrži biblioteku na dvije etaže, gurmansku glavnu kuhinju sa staklenim zidovima za doručak, drugu kuhinju, teretanu i saunu. Staklene stijene pružaju prekrasan pogled na Tihi okean i obalu koji će sigurno odvratiti pozornost od razgovora ili savršeno posluženog obroka.

biblioteka

Okolo kuće zasađeni su borovi koji zahvaćeni vjetrom poprimaju jedinstven oblik stvarajući sjenovitu oazu. Tu je staklenik i nekoliko terasa. Jedna je za objedovanje na otvorenom, druga za ugodno druženje uz vatru, a treća samo za sjedenje, slušanje i posmatranje okeana.

Tu su i hidromasažna kada okružena prirodnim kamenim zidom okrenutim prema okeanu, te bazen unutar otvorenog atrija kuće gdje je zaštićen od vjetra.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
LSPR
Londonska škola za odnose s javnošću: Dodijeljene diplome i otvoren novi konkurs