Volkswagen T-Roc

Novi ‘Roc-Star’ među kompaktnim SUV-ovima

Release Date
14/04/2022

Osvježeni Volkswagen T-Roc stigao je u BiH i oduševljava svojim novim dizajnom svjetala od prednjeg do stražnjeg dijela vozila. Unutrašnjost  također nudi savremeniji stil i veći osjećaj kvalitete nego ikada prije.

Standardna oprema sada uključuje LED svjetla, digitalni kokpit, novi infotainment sistem i redizajnirani multifunkcionalni volan. Što se pogona tiče, kupci mogu birati između tri benzinska i dva dizelska motora. Ponuda počinje s jednolitarskim TSI motorom sa 110 KS.

Volkswagen T-Roc

Snažniji četverocilindarski motori razvijaju 150, odnosno 190 KS, zavisno od toga radili se o 1.5 TSI ili 2.0 TSI motoru. Dizelski 2.0 TDI motori dolaze sa 115 i 150 KS, gdje snažniji dolazi i u kombinaciji s 4MOTION pogonom.

Kako biste se informisali o svim novim tehničkim detaljima i cijenama posjetite stranicu T-Roc i konfigurište svoj željeni model.

Volkswagen T-Roc

Kombinacija progresivnog izgleda, sportskih performansi i robusne svestranosti postala je izuzetan recept za uspjeh, izjavio je Dino Bratović, Volkswagen PKW Brand manager te dodao: Od samog početka i bez direktnog prethodnika, T-Roc je stekao ogromnu popularnost. Od svog lansiranja na tržište krajem 2017. godine, Volkswagen je već prodao više od milion primjeraka kompaktnog SUV-a, impresivno potvrđujući strategiju kompanije u segmentu SUV vozila.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstave bh. pozorišta koje preporučujemo da pogledate ovog vikenda