Stigla je fantastična blagdanska MAC kolekcija

Release Date
08/11/2021
fotografije
MAC cosmetics

Nova MAC Hypnotizing Holiday kolekcija ima hipnotizirajuće dobra pakiranja i pršti od omiljenih bestsellera, ali i nikad viđenih proizvoda. Uz to su i neizostavni setovi koje možete pokloniti sebi i drugima.

Kolekcija sadrži magične ruževe i sjajila, blistava sjenila, olovke za oči kao i trepavice. Ako ste ludi za setovima, čeka vas čak 18 čarobnih poklon setova!


Pakiranja za blagdansku kolekciju napravljena su imajući u vidu održivost i smanjivanje plastičnog otpada. Eliminirali su plastične komponente u blagdanskoj kolekciji, što je ekvivalent 500.000 plastičnih boca vode. Više od polovice kompaktnih proizvoda u blagdanskoj kolekciji dizajnirano je za ponovno korištenje. Ove blagdanske sezone kolekcija dolaze u papirnim kutijama koje se mogu reciklirati.

Kao i svake godine, potražite fantastičnu Holiday kolekciju i poklon setove U MAC prodajnim mjestima u Sarajevu (BBI Centar) i Inoma Parfimerija Banja Luka (Delta Planet shopping centar).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Narciso Cristal Eau de Parfum – miris posvećen blistavoj ženstvenosti