Stigla je fantastična blagdanska MAC kolekcija

Datum objave
08/11/2021
fotografije
MAC cosmetics

Nova MAC Hypnotizing Holiday kolekcija ima hipnotizirajuće dobra pakiranja i pršti od omiljenih bestsellera, ali i nikad viđenih proizvoda. Uz to su i neizostavni setovi koje možete pokloniti sebi i drugima.

Kolekcija sadrži magične ruževe i sjajila, blistava sjenila, olovke za oči kao i trepavice. Ako ste ludi za setovima, čeka vas čak 18 čarobnih poklon setova!


Pakiranja za blagdansku kolekciju napravljena su imajući u vidu održivost i smanjivanje plastičnog otpada. Eliminirali su plastične komponente u blagdanskoj kolekciji, što je ekvivalent 500.000 plastičnih boca vode. Više od polovice kompaktnih proizvoda u blagdanskoj kolekciji dizajnirano je za ponovno korištenje. Ove blagdanske sezone kolekcija dolaze u papirnim kutijama koje se mogu reciklirati.

Kao i svake godine, potražite fantastičnu Holiday kolekciju i poklon setove U MAC prodajnim mjestima u Sarajevu (BBI Centar) i Inoma Parfimerija Banja Luka (Delta Planet shopping centar).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kozmetika Afrodita predstavila 4D COLLAGEN liniju za njegu lica