Stradivarius predstavio kolekciju inspiriranu serijom HOUSE OF THE DRAGON

Release Date
25/08/2022

Stradivarius, u saradnji s Warner Bros. Consumer Products, predstavlja House of the Dragon x Stradivarius – kolekciju inspiriranu HBO-ovom novom serijom House of the Dragon, nasljednicom serije Game of Thrones, jedne od najuspješnijih serija u televizijiskoj historiji.

House of the Dragon x Stradivarius dalo je ime ovoj posebnoj kolekciji koja vodi obožavatelje u svijet serije s nadahnutim kromatskim rasponima u crnim, bijelim i crvenim tonovima. Odjevni predmeti ističu se svojim teksturama i tkaninama te daju doživljaj fantazije – od baršuna s printom zmaja do zmijske teksture i krznenih jakni.

Mini jacquard haljine, prekrasni izrezani i izvezeni komadi, elementi od tila i umjetnog krzna, korzeti, bočno vezivanje i šljokice, lančići za tijelo, dragulji inspirirani kućom Targaryen i odjevni predmeti s efektom kože, oponašaju u potpunosti estetiku serije bez zaostajanja za trendovima.

Kako bi predstavio kolekciju, brend je proveo kampanju u jednom od kultnih okruženja Kuće zmaja: prirodnom spomeniku Los Barruecos, u Španiji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.