Bend Sopot objavio drugi singl OSTANI ČOVJEK sa predstojećeg albuma

Release Date
31/08/2022

Novi singl Ostani čovjek dobio je i video spot, u kojem glume Una Koščica i Emilija Tomić, a protagonisti video spota su i članovi benda Sopot. Režiju video spota potpisuju Sonja Savić i Saša Karanović, dok je za kameru bio zadužen Dalibor Danilović. Producent video spota je Sara Đerman, dok montažu potpisuju Dario Đuraković i Dalibor Danilović. Kompletan video je snimljen u poznatom banjalučkom kafe baru Žiža.

Nova pjesma ‘Ostani čovjek’ govori o crnim danima u kojem se svijet trenutno nalazi, ali da u svemu ovome treba ostati čovjek i pored svega što se dešava. Svakom od nas naiđu crni dani. Važno je da smo svjesni da će proći i da ne dozvolimo da crni dani utiču na nas. Važno je da ne skrenemo sa svog puta, poručio je frontmen benda Petar Topalović.

Pjesmu je bend snimio u Banjoj Luci u studiju gitariste benda Dejana Savića i u studiju Fonorama Dragana Bošnjaka. Petar Topalović je autor muzike i teksta, dok aranžman potpisuju svi članovi Sopota.

Naš pristup četvrtom albumu je da stvaramo pjesmu po pjesmu, te ćemo izbacivati singl za singlom. Plan je da na kraju sve pjesme skupimo na novom albumu. Album za sada nema ime, ostavićemo da se to vremenom razvija i da dođe samo od sebe, polako, poručili su članovi benda.

Bend Sopot je svoj muzički put počeo sa elektronskom muzikom, ali trenutno podržavaju trend vraćanju organskom zvuku, što se osjeti i u pjesmi Ostani čovjek, tako da će i baza cijelog albuma biti gitaristička.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najveće SF junakinje