KATE MOSS pokreće svoj beauty brend

Release Date
24/08/2022
naslovna fotografija
@cosmoss

Prije samo 4 godine Kate Moss je donijela odluku da se povlači iz noćnog party života i loših navika sa kojima su je povezivali još od ’90-ih godina. Ipak, ona je uprkos burnom načinu života ostala boginja ljepote, koja u rukavu uvijek nosi najbolje beauty trikove, te koristi samo provjerene beauty proizvode.

Upravo to znanje sada je odlučila da pretoči u lični beauty brend pod nazivom Cosmoss. Naime, slavna manekenka okačila je video-najavu na svoj Instagram nalog sa porukom prati me do kosmosa, nagovještavajući da će se poput Gwyneth Paltrow i drugih zvijezda oprobati i u biznisu ljepote.

 

Lansiranje je zakazano za 1. septembar, a prve informacije govore da nam stižu 3 proizvoda: detoks čaj, kanabisovo ulje za lice i pročišćujući mist za prostor. Wellness proizvodi otjelotvoruju podmlađivanje, ravnotežu, iscjeljivanje u svim segmentima života.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.