U Sarajevu predstavljen novi GIVENCHY L’INTERDIT miris

U Sarajevu je predstavljen novi miri kuće Givenchy – L’Interdit, koji poziva žene da prigrle osjećaj slobode i zabranjenih emocija, da prevaziđu zamišljene, stvarne, izumljene limite i kodove. Zato što je ponekad ograničenje samo u vama.

 

g

 

L’Interdit je miris koji nas podsjeća da je odvažnost ponekad ključ slobode i da iza onoga što nas možda zadržava, leže mnoga životna uzbuđenja. Zabranjena mješavina bijelog cvijeta i tamnih akorda. Šokantna strana chica.

 

g1

 

Kreiran od strane majstor parfumera Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Ball. L’Interdit otkriva cvjetni bijeli buket cvijeta narandže, jasmine i tuberose. U kontrastu, zemljani mračni tonovi proizilaze iz vetivera i pačulija.

 

interdit (2)

 

Dizajn boce u 2018. godini, je očito priznanje originalnom dizajnu iz 1957. godine. Predmet koji je besmrtan i potpuno moderan kao i sama perfekcija. Upadljivo priseban, sa oblikom okruglog kvadrata, prikazuje nježnu snagu.

 

Istovremeno jednostavan, veoma ženstven i nježan u svom buđenju, također posjeduje eleganciju obavijenu sa oštrim pečatom koji povezuje kontrast mat mašne i sjajnog 4G loga. Kutija je, naravno, crna i bijela, hrabra, čista i jednostavna. Ali unutra je grmizna, odvažna, iznenađujuća i nosi potpis gospodina de Givenchyja.

 

interdit (4) interdit (7) interdit (8) interdit (19) interdit (21) interdit (28)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Avon lansira prvi parfem koji koristi recikliranu vaniliju