Wolf Cut frizura sve više dobija na populanosti

Release Date
02/05/2023
naslovna fotografija
@jennaortega

Začeta u Koreji i popularizovana na društvenim mrežama, wolf cut frizura nesumnjivo je postala najnoviji trend u svijetu ljepote.

Post-karantin frizura preuzela je TikTok zbog nivoa DIY lakoće šišanja, ali sada su se timu pridružile poznate ličnosti kao što su Billie Eilish i Jenna Ortega. Wolf cut modernizovana je verzija mullet stila, ali sa izraženim volumenom na vrhu i slojevima stepena pri krajevima, što je čini glavnom opcijom za ljetnje kraćenje dužine. Sloboda stilizovanja ove frizure ono je što je čini veoma privlačnom, bilo da preferirate umereniji wolf cut ili mnogo slojeva.

Sa oživljavanjem trendova frizura iz ’70-ih i’80-ih, nije ni čudo što wolf cut postaje sve popularniji. Proslavljen od strane Davida Bowieja i njegovog alter-ega Ziggya Stardusta, a potom i od strane Miley Cyrus u 2020, nebinarni rez slavi androgenost i daje edgy izgled svakome ko se usuđuje da ga isproba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.