Užitak rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme ili nešto treće?

Datum objave
21/07/2021
fotografije
AVON

Vrijeme pandemije pokazalo nam je koliko teško može biti održavati neke osnovne procedure, od odlazaka na preglede kod doktora, posjete bankama, putovanja ali i jednostavnog odlaska u kancelariju. Svijet je u jednom trenutku naprosto stao i kada je nastavio dalje kao da ništa više nije isto.

Mnogi su počeli raditi isključivo od kuće, neki su promijenili obim i način rada, a veliki broj osoba je ostao bez posla. Rad od kuće pretvorio se u nešto što je sve više društveno prihvatljivo i za mnoge od nas čak i jedina opcija. Fleksibilno radno vrijeme je postalo ono što nam je potrebno kako bismo ispunili sve ono što se od nas očekuje.

Pored toga mnoge žene se suočavaju s dvostrukim teretom pokušavajući zadržati posao i izvore prihoda dok se nose s rastućim zahtjevima za neplaćenom skrbi i kućanskim poslovima. I zbog toga se odlučuju za alternativne načine uštede i osvarivanja zarade.

Kompanija Avon već 135 godina podržava žene te je svojim načinom rada trudila se odgovoriti na njihove potrebe. Otkrij i ti slobodu koju ova kompanija nudi ženama koje uživaju u jedinstvenom svijetu ljepote i to u udobnosti svoga doma.

Zakorači u beauty industriju i započni karijeru bez dodatnog ulaganja. Karijeru u kojoj ti diktiraš tempo i u kojoj ti možeš sama organizovati svoje prioritete. Ili jednostavno uživaj u dodatnim popustima na tvoje omiljene kozmetičke proizvode.

Vrijeme je da postaneš Avon ambassadorica ili Avon povlašteni kupac. Sve što te zanima pronađi na linku i uplovi u svijet kozmetike i stalnih popusta… jer ko bi im odolio?

Više informacija pronađi i na Avon Instagram profilu @avonba ili FB stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
TAKE ME TO FOOD donosi recept za ĆEVAP BURGER