Užitak rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme ili nešto treće?

Release Date
21/07/2021
fotografije
AVON

Vrijeme pandemije pokazalo nam je koliko teško može biti održavati neke osnovne procedure, od odlazaka na preglede kod doktora, posjete bankama, putovanja ali i jednostavnog odlaska u kancelariju. Svijet je u jednom trenutku naprosto stao i kada je nastavio dalje kao da ništa više nije isto.

Mnogi su počeli raditi isključivo od kuće, neki su promijenili obim i način rada, a veliki broj osoba je ostao bez posla. Rad od kuće pretvorio se u nešto što je sve više društveno prihvatljivo i za mnoge od nas čak i jedina opcija. Fleksibilno radno vrijeme je postalo ono što nam je potrebno kako bismo ispunili sve ono što se od nas očekuje.

Pored toga mnoge žene se suočavaju s dvostrukim teretom pokušavajući zadržati posao i izvore prihoda dok se nose s rastućim zahtjevima za neplaćenom skrbi i kućanskim poslovima. I zbog toga se odlučuju za alternativne načine uštede i osvarivanja zarade.

Kompanija Avon već 135 godina podržava žene te je svojim načinom rada trudila se odgovoriti na njihove potrebe. Otkrij i ti slobodu koju ova kompanija nudi ženama koje uživaju u jedinstvenom svijetu ljepote i to u udobnosti svoga doma.

Zakorači u beauty industriju i započni karijeru bez dodatnog ulaganja. Karijeru u kojoj ti diktiraš tempo i u kojoj ti možeš sama organizovati svoje prioritete. Ili jednostavno uživaj u dodatnim popustima na tvoje omiljene kozmetičke proizvode.

Vrijeme je da postaneš Avon ambassadorica ili Avon povlašteni kupac. Sve što te zanima pronađi na linku i uplovi u svijet kozmetike i stalnih popusta… jer ko bi im odolio?

Više informacija pronađi i na Avon Instagram profilu @avonba ili FB stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.