ABO: Cipele koje svi žele

Po završetku Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Iva Ljubinković počela se baviti uređenjem enterijera, a prije dvije godine pokrenula je brend ABO i predstavila prvu kolekciju redizajniranog nameštaja i home decora. Cijelu ideju zaokružila je dizajniranjem cipela koje su vrlo brzo osvojile brojne žene u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji… Na par neodoljivih oksfordica koje pršte bojama čeka se nekoliko sedmica.

 

Klasičan stil sa akcentom na boje zaštitni je znak ABO brenda. Izrada ‘abica’ sastoji se od nekoliko koraka. Iva najprije crta skice za kalupe, a zatim, dok se oni izrađuju, kreće u potragu za materijalima. Cipele su ručno rađene od prirodne kože. Dio kolekcija dizajnira sa svojom sestrom Anom i to je podlinija ABO + Ana Ljubinković.

 

Klasični modeli idu uz sve, a oni upadljivih boja najbolje podižu monokromatske odjevne kombinacije.

 

Polovinom oktobra će se naći u prodaji novi model gležnjaća i oksfordice na đonovima od gume u boji. Također, pripremam i kolekciju kožnih jakni koje će biti u prepoznatljivom ABO stilu, rekla nam je Iva.

 

ABO cipele možete kupiti u butiku ABO/Ana Ljubinković, Kneza Šime Markovića 10 u Beogradu ili ih naručiti putem Facebook stranice.

 

ABO cipele (1) ABO cipele (2) ABO cipele (3) ABO cipele (4) ABO cipele (6) ABO cipele (7) ABO cipele (8) ABO cipele (9) ABO cipele (10) ABO cipele (11)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.