alt-J objavili album RELAXER

Engleski indie rock bend alt-J objavio je treći studijski albumi naslovljen Relaxer. Album je objavila izdavačka kuća Infectious Music i to na vinylu, CD-u, kaseti i digitalnim servisima. Producent albuma je, treći put, Charlie Andrew koji je sa bendom snimao širom Londona.

 

relaxer

 

Album Relaxer su najavila tri uspešna singla, 3WW, In Cold Blood i Adeline, od kojih su prva dva praćena mini filmovima.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZwBkXgWNs_M[/youtube]

 

Sastav alt-J jedan je od najuspešnijih britanskih bendova dvadesetprvog vijeka i tokom svoje desetogodišnje karijere zadobili su simpatije kako publike, tako i kritičara. Njihov prethodni album This Is All Yours bio je u samom vrhu svjetskih top lista i pritom zadobio odlične ocjene od strane renomiranih muzičkih magazina.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rP0uuI80wuY[/youtube]

 

Promovišući svoje novo izdanje, alt-J će nastupiti na festivalima i solo nastupima širom svijeta među kojima su nama najbliži INmusic Festival u Zagrebu 20. juna i Sziget Festival u Budimpešti 15. augusta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Norveškoj objavljena knjiga natpisa sa stećaka