alt-J objavili album RELAXER

Engleski indie rock bend alt-J objavio je treći studijski albumi naslovljen Relaxer. Album je objavila izdavačka kuća Infectious Music i to na vinylu, CD-u, kaseti i digitalnim servisima. Producent albuma je, treći put, Charlie Andrew koji je sa bendom snimao širom Londona.

 

relaxer

 

Album Relaxer su najavila tri uspešna singla, 3WW, In Cold Blood i Adeline, od kojih su prva dva praćena mini filmovima.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZwBkXgWNs_M[/youtube]

 

Sastav alt-J jedan je od najuspešnijih britanskih bendova dvadesetprvog vijeka i tokom svoje desetogodišnje karijere zadobili su simpatije kako publike, tako i kritičara. Njihov prethodni album This Is All Yours bio je u samom vrhu svjetskih top lista i pritom zadobio odlične ocjene od strane renomiranih muzičkih magazina.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rP0uuI80wuY[/youtube]

 

Promovišući svoje novo izdanje, alt-J će nastupiti na festivalima i solo nastupima širom svijeta među kojima su nama najbliži INmusic Festival u Zagrebu 20. juna i Sziget Festival u Budimpešti 15. augusta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nekoliko dobrih razloga zašto trebate posjetiti Toronto