Božanstveno izdanje Dame Helen Mirren u božanstvenoj haljini D&G

Release Date
31/08/2021
fotografija
@helenmirren

Venecija je proteklog vikenda bila svjetski centar glamura i luksuza u orkestraciji Dolce i Gabbana dvojca, ali i sjajne zabave koju je predvodila veličanstvena Dame Helen Mirren. Britanska glumica uvijek privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa su uvijek sjajno dotjeranu divu pratili mnogi pogledi i na glamuroznom događanju u Veneciji. Hvaljena glumica koja je ove godine proslavila 76. rođendan bila je utjelovljenje elegancije na modnoj reviji Dolce & Gabanne u Veneciji, u koju su pohrlila brojna poznata lica iz svijeta showbizza.

Britanska diva na modnu reviju je stigla u prekrasnom zlatnom korzetu ukrašenom draguljima i raskošnoj suknji s floralnim printom ukrašenu u stilu renesanne slike koju potpisuje Dolce&Gabbana.

Podijelila je utiske sa eventa napisavši na svom Instagram profilu pored fotografije: Sinoć sam usnila čudesan i divan san. Sanjala sam da sam na Piazzi San Marco u Veneciji, obučena kao članica porodice Contarini, a preda mnom su se pojavile mnoge lijepe božice odjevene u nebesku odjeću, pojavile su se duga i munja, a grom zakotrljao, kad je vizija nestala, prelijepa kiša je počela padati, a onda se dogodilo sljedeće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PIRATE ART predstavio prvu kolekciju inkluzivnih modnih detalja na svijetu