Božanstveno izdanje Dame Helen Mirren u božanstvenoj haljini D&G

Datum objave
31/08/2021
fotografija
@helenmirren

Venecija je proteklog vikenda bila svjetski centar glamura i luksuza u orkestraciji Dolce i Gabbana dvojca, ali i sjajne zabave koju je predvodila veličanstvena Dame Helen Mirren. Britanska glumica uvijek privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa su uvijek sjajno dotjeranu divu pratili mnogi pogledi i na glamuroznom događanju u Veneciji. Hvaljena glumica koja je ove godine proslavila 76. rođendan bila je utjelovljenje elegancije na modnoj reviji Dolce & Gabanne u Veneciji, u koju su pohrlila brojna poznata lica iz svijeta showbizza.

Britanska diva na modnu reviju je stigla u prekrasnom zlatnom korzetu ukrašenom draguljima i raskošnoj suknji s floralnim printom ukrašenu u stilu renesanne slike koju potpisuje Dolce&Gabbana.

Podijelila je utiske sa eventa napisavši na svom Instagram profilu pored fotografije: Sinoć sam usnila čudesan i divan san. Sanjala sam da sam na Piazzi San Marco u Veneciji, obučena kao članica porodice Contarini, a preda mnom su se pojavile mnoge lijepe božice odjevene u nebesku odjeću, pojavile su se duga i munja, a grom zakotrljao, kad je vizija nestala, prelijepa kiša je počela padati, a onda se dogodilo sljedeće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Jesenji trend: Geometrija i upečatljive boje