GABRIELLE CHANEL ESSENCE: Miris kao personifikacija slobode

Prije dvije godine, CHANEL je kreirao miris čast Gabrielle Chanel, a koji je odraz njenog izuzetnog, odlučnog i strastvenog duha. Miris, boca i naziv mirisa Gabrielle Chanel mirisa odaju počast ženi koja je bila prije Coco Chanel.

 

Kreacija je odraz Gabrielle u blistavoj svjetlosti njene ličnosti. Miris ilustruje oslobođenu ženu koja je revolucionirala jednu eru sa svojim vizionarima o svijetu, modi i ljepoti. Potaknuta unutrašnjom snagom, bila je avangardna izumiteljica koja je promijenila pravila, prekinula konvenciju i učinila da se njezin glas čuje. Ovaj miris je njena aura. On personificira slobodu da bude jedinstven, da bude istinski svoj.

 

GABRIELLE CHANEL ESSENCE (1)

Ove godine Chanel nam predstavlja GABRIELLE CHANEL ESSENCE. Inspiriran samom suštinom Gabriellinog sjaja, miris poziva sve žene da otrkiju svoje pravo ja, da slijede svoje instinkte izražavajući svoju slobodu i govoreći sve što im je na umu.

 

Esencija stvara magiju koja otkriva svaki individualni identitet, pojačavajući blistavu karizmu žene koja ga nosi toplinom.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Diorovo kraljevstvo proljetnih boja