Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Datum objave
14/06/2022

Za sve ljubitelje šminke, must-have za ljeto su šarene boje koje mogu da izdrže ljetne vrućine. I ovog puta kompanija AVON je tu da predstavi upravo takav proizvod – Glimmerstick olovka za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, sa više pigmenata i bez razmazivanja.

Glimmerstick olovka ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati liniju olovkom duž linije trepavica od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unaprijeđena formula sa vitaminom E i uljem sjemena šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtjeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Glimmerstick olovka se može naći u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije makeup stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendi makeup look sa više nijansi i boljom formulom! Provjeri zašto je AVON u poslednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Sve nijanse Glimmerstick olovaka za oči dostupne su po cijeni od 5,70 u AVON brošuri.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ginza Shiseido: Intenzivan, nježan, snažan, mudar i strastven miris