Sijah & Kolenda X FBL music

Release Date
28/02/2017

DJ dvojac Sijah & Kolenda u subotu, 4. marta prvi put će nastupiti u sve popularnijem klubu The Loft, a ovo će ujedno biti i njihov prvi ovogodišnji nastup u Sarajevu. Kažu da preferiraju dublji house zvuk, majstori su cjelovečernjih setova, a upravo jedan takav će prirediti i ovu noć. Kako bi nam prenijeli samo djelić atmosfere koja će u subotu vladati u The Loftu, Sijah & Kolenda su pripremili ekskluzivni podcast za naš portal.

Osim nastupa u klubu The Loft, Sijah & Kolenda sa ekipom Submarine Vibesa pripremaju dva nova izdanja programa Die Tanznacht na kojima će ugostiti sjajnu ekipu producenata koji su svoja izdanja objavili za SV. Tako će 17. marta u amfiteatru ugostiti njemačkog producenta Franza Alicea Sterna, dok je za 7. april planirano gostovanje Jonasa Saalbacha, sjajnog berlinskog producenta koji u martu izdaje svoj novi album, a trenutno se nalazi na turneji po Australiji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.