Jesenje boje kao inspiracija za novu kolekciju COCOPAT torbi

Jesenja kolekcija bh. brenda Cocopat iza kojeg stoje majka i kćerka Marijana i Patricia Kordić, donosi na jednom mjestu sve svoje bestseller modele. Da je jesen bila posebna inspiracija za novu kolekciju potvrđuju i boje zlatna, bordo, ljubičasta i zelena.

 

Nova kolekcija donosi modele Hana (velika torba za svaki dan, za poslovne žene i one kojima uvijek fali mjesta u torbi), Iva (osvojila je sve neobičnim dizajnom, a radili su je u dvije nove kombinacije boja) i Una (mini torbica predstavljena u proljeće, jedan od najviše naručivanih modela u zadnjih 5 mjeseci). Predstavili su i novi model – Sofia, torba srednje veličine, idealno je došla da popuni mjesto između velikih i malih torbi. Radile su je u tri kombinacije boja, a može se nositi u svakodnevnim varijantama.

 

Konstantno radimo i sa svakom kolekcijom dokazujemo same sebi da smo svake godine sve bolje. Ono što nas izdvaja iz mase je i divna priča moje mame i mene, o porodičnom poslu. Htjele smo da ljubav bude highlight naše nove kolekcije, a Maja Topčagić je shvatila o čemu govorimo i sve ono što smo zamislile provela je u djelo. Snimanje je bilo čista zabava! Bile smo svoje i ona je uspjela uhvatiti najbolje trenutke, naglasila je dizajnerica torbi Patricia Kordić.

 

Kolekcija je namijenjena stvarnim djevojkama iz susjedstva, ženama, majkama, sestrama i svima onima koje se mogu s njima poistovijetiti.

 

Fotografije je radila Maja Topčagić, za make-up je bila zadužena divna Martina Zelenika, a styling Cocopat tim.

 

 

cocopat-1 cocopat-2 cocopat-3 cocopat-4cocopat-6 cocopat-5 cocopat-7 cocopat-8 cocopat-9 cocopat-10 cocopat-11 cocopat-12 cocopat-13 cocopat-14 cocopat-15 cocopat-16 cocopat-17 cocopat-18 cocopat-19

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
YLLKA BRADA predstavila novu kolekciju ‘Prénda’