Jesenje boje kao inspiracija za novu kolekciju COCOPAT torbi

Jesenja kolekcija bh. brenda Cocopat iza kojeg stoje majka i kćerka Marijana i Patricia Kordić, donosi na jednom mjestu sve svoje bestseller modele. Da je jesen bila posebna inspiracija za novu kolekciju potvrđuju i boje zlatna, bordo, ljubičasta i zelena.

 

Nova kolekcija donosi modele Hana (velika torba za svaki dan, za poslovne žene i one kojima uvijek fali mjesta u torbi), Iva (osvojila je sve neobičnim dizajnom, a radili su je u dvije nove kombinacije boja) i Una (mini torbica predstavljena u proljeće, jedan od najviše naručivanih modela u zadnjih 5 mjeseci). Predstavili su i novi model – Sofia, torba srednje veličine, idealno je došla da popuni mjesto između velikih i malih torbi. Radile su je u tri kombinacije boja, a može se nositi u svakodnevnim varijantama.

 

Konstantno radimo i sa svakom kolekcijom dokazujemo same sebi da smo svake godine sve bolje. Ono što nas izdvaja iz mase je i divna priča moje mame i mene, o porodičnom poslu. Htjele smo da ljubav bude highlight naše nove kolekcije, a Maja Topčagić je shvatila o čemu govorimo i sve ono što smo zamislile provela je u djelo. Snimanje je bilo čista zabava! Bile smo svoje i ona je uspjela uhvatiti najbolje trenutke, naglasila je dizajnerica torbi Patricia Kordić.

 

Kolekcija je namijenjena stvarnim djevojkama iz susjedstva, ženama, majkama, sestrama i svima onima koje se mogu s njima poistovijetiti.

 

Fotografije je radila Maja Topčagić, za make-up je bila zadužena divna Martina Zelenika, a styling Cocopat tim.

 

 

cocopat-1 cocopat-2 cocopat-3 cocopat-4cocopat-6 cocopat-5 cocopat-7 cocopat-8 cocopat-9 cocopat-10 cocopat-11 cocopat-12 cocopat-13 cocopat-14 cocopat-15 cocopat-16 cocopat-17 cocopat-18 cocopat-19

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.