pčela influenserka

Prva pčela influenserica

Release Date
21/02/2022

Bee_nfluencer je jedan zanimljiv profil na popularnoj društvenoj mreži Instagram, drugačiji od mnogih drugih. A da li znate po čemu? Iza profila bee_nfluences krije se jedna pčela influenserica koja ima svoju misiju. Njena misija je da kroz objave svakodnevnog života prikaže značaj pčela u svijetu i da ukaže na njihovu zaštitu.

 

Kao što znate pčele su progašene za najvažija bića na ovoj planeti, međutim naučnici su takođe objavili i vrlo zabrinjavajući podatak: pčele su se već našle na listi ugroženih vrsta.

Značaj pčela ogleda se iz više razloga. Čak 70% svjetske agrikulture zavisi upravo od ovih insekata; drugim riječima: ako posmatramo 100 vrsta hrane, pčele su zaslužne za nastanak njih čak 70.

 

Med koji proizvode pčele ne samo da ljudima služi za ishranu, već ima i višestruka pozitivna dejstva na naše zdravlje i kožu.

Prema citatu koji se pripisuje Albertu Einsteinu, da pčele nestanu ljudima bi preostale još samo 4 godine života.

 

Pčela influensrica ima cilj da skupi što više pratilaca, jer šireći mrežu pratilaca veće su šanse da se sačuva jedna više pčelica.

Naša preporuka je da zapratite ovaj itekako kreativan i zanimljiv profil, kao i da pri tom naučite nešto više o značaju onih malih bića koja vrijedno rade na očuvanju života na ovoj našoj divnoj planeti Zemlji.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gida
GIDA: Svijet elektronske muzike je svijet muškaraca