Keira Knightley neće više snimati scene seksa koje režiraju muškarci

Release Date
27/01/2021
fotografija
Instagram / Keira Knightley

Britanska glumačka zvijezda Keira Knightley izrazila je nelagodu zbog snimanja intimnih scena rekavši da to više neće činiti ako film režira muškarac, prenosi The Guardian. U razgovoru s redateljicom Lulu Wang te producenticom i spisateljicom Diane Solway na podcastu Chanel Connects, Knightley je rekla da je do te odluke došla zbog muškog zurenja, ali i zbog vlastite taštine.

Glumica je ranije kazala kako je golotinju na ekranu počela izbjegavati nakon što je rodila dvoje djece, a sada kaže da nikako ne želi snimati seksualne scene u režiji muškaraca.

– Ne sviđaju mi se muški pogledi tokom snimanja. Ako bih radila priču koja govori o majčinstvu i prihvaćanju tijela nakon poroda, to bi moralo biti u režiji žene. Ne bježim od toga da su te scene potrebne u nekim filmovima. Dakle, možete upotrijebiti nekoga drugog, a moje tijelo nakon dva poroda nije isto i jednostavno bih radije da ne stojim gola pred grupom muškaraca, kaže glumica.

Knightley je već govorila o sukobima s muškim redateljima u eseju iz 2018. godine: Oni meni kažu kako je to biti žena. Budi lijepa, pružaj podršku, budi slatka, ali ne preslatka, mršava, ali ne premršava, seksi, ali ne previše seksi, uspješna, ali ne previše uspješna… Ali ja ne želim koketirati i istovremeno im biti majka. Ne želim s tobom koketirati zašto što se ne želim s tobom poseksati i ne želim ti biti majka jer nisam tvoja majka… Samo želim raditi, druže. Je li to OK? 

Poznata je i njena kritika pojave princeze Kate Middleton savršeno dotjerane sedam sati nakon poroda pred kamerama:

Da, sakrij našu bol, naše tijelo koje je rascijepljeno, grudi koje cure, hormone koji divljaju. Budi lijepa, budi u stilu. Ne pokazuj ništa, ništa ne govori. Stoj tamo da te snimi grupa muških fotografa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
One su izabrale glumu: Kristina Šikanić i Milica Dimitrić