SIMONE ROCHA je nova gostujuća dizajnerica za modnu kuću JEAN PAUL GAULTIER

Release Date
22/09/2023
naslovna fotografija
@simonerocha_

Nakon uspješne revije na Sedmici mode u Londonu, naša omiljena irska dizajnerka, Simone Rocha, saopštila je uzbudljivu novost putem svog Instagram profila. Objavila je fotografiju sa buketom romantičnog cvijeća i rukom ispisanom porukom koju je potpisao sam Jean Paul Gaultier, i obećanjem: Čestitamo na vašoj reviji! I vidimo se, na sljedećoj … u PARIZU!!!

Jean Paul Gaultier je javno potvrdio da će upravo Simone Rocha biti sljedeća gostujuća dizajnerica njegovog brenda na Sedmici visoke mode.

Projekt gostujućih dizajnera pokrenut nakon Gaultierove penzije u januaru 2020. godine, već je imao zvjezdane trenutke pod vodstvom Sacaijevog Chitose Abe, Balmainovog Oliviera Rousteinga, Glenna Martensa iz Diesela, talentiranog Haidera Ackermanna i kreativnog genija Juliena Dossena iz modne kuće Paco Rabanne.

Ova neočekivana objava nije samo oduševila Simone, već i sve ljubitelje visoke mode. Svi su se složili da je ovo spoj iz snova i saradnja koja se dugo čekala.

Rocha dolazi sa svojim prepoznatljivim romantično luckastim stilom. Njen dizajn obiluje volumenom, maštovitim detaljima, mašnicama, cvjetnim motivima i perlama. Njen stil je postao kultni trend na TikToku, poznat kao coquette-core.

Ako se sjećate srušene web stranice kada je najavljena njena saradnja s H&M-om 2021. godine, možete samo zamisliti uzbuđenje koje će donijeti njen susret sa Gaultierom na Sedmici visoke mode u Parizu. Pripremite se za modni spektakl i romantičnu ekstravaganciju koju samo Simone Rocha može donijeti!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.