Seminar ŽIVOT: Yoga, zdrava ishrana, disanje i meditacija

Yoga, ishrana, istezanje nekoliko puta sedmično, disanje i meditacija mogu promijeniti vaš život iz korijena. U tome vam može pomoći Slađana Bruić, dugogodišnja Yoga učiteljica i osnivačica prvog Yoga centra u Gradiškoj i direktorica uspješne tekstilne firme. Slađana Bruić organizora seminar ŽIVOT koji ima cilj pomoći ljudima koji do sada nisu uspjeli pomjeriti svoje granice, a to zaista žele. Seminar je namijenjen početnicima, ljudima koji se po prvi put sreću sa yogom, ali isto tako i prilagođen individualno onima koji žele da nadograde svoje iskustvo i uvedu nove prakse. Seminar će trajati 3 mjeseca i održavat će se on-line, ali i u prostorijama Yoga centra u Gradišci za one koji to žele, naravno, uz sve mjere zaštite.

– Ovim radom, putem predavanja i praksi, ćemo zaviriti duboko u svoje biće. Osvjestiti svoje strahove, izazove, želje, terete, odnose i sve ono što nas muči. Steći ćemo nova znanja, obnoviti stara i zajedno uz podršku cijele zajednice početi da ostvarujemo svoje želje, da radimo stvari koje nas ispunjavaju i da živimo, ne samo da preživljavamo, kaže Slađana.

Ciljevi seminara su:

  • jačanje samopouzdanja;
  • jačanje imunog sistema (na fizičkom i mentalnom nivou);
  • osvještavanje i prihvatanje okolnosti;
  • otkrivanje onog što nas čini sretnima a zakopali smo duboko u sebi;
  • rad na odnosima (partnerskim, porodičnim, poslovnim…)
  • rad na osvještavanju finansijskih tereta
  • uvođenje zdravih prehrambenih navika

Kako bi se mogli individualno posvetiti svakom članu ili članici broj učesnika je ograničen i molimo da se prijavljuju samo oni koji su spremni na disciplinu i rad.

Cijena seminara je 45KM mjesečno. Seminar traje 3 mjeseca. Prijave slati na e-mail:  djoslaja@hotmail.com ili na +38765817880 Potrebno je poslati svoje podatke, dosadašnje iskustvo sa Yogom i vaša očekivanja od ovog seminara. Slobodno se raspišite ili snimite video, pa im pošaljite. Seminar počinje krajem februara 2021.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Yerba Mala otvara još jedan shop u Sarajevu