Seminar ŽIVOT: Yoga, zdrava ishrana, disanje i meditacija

Yoga, ishrana, istezanje nekoliko puta sedmično, disanje i meditacija mogu promijeniti vaš život iz korijena. U tome vam može pomoći Slađana Bruić, dugogodišnja Yoga učiteljica i osnivačica prvog Yoga centra u Gradiškoj i direktorica uspješne tekstilne firme. Slađana Bruić organizora seminar ŽIVOT koji ima cilj pomoći ljudima koji do sada nisu uspjeli pomjeriti svoje granice, a to zaista žele. Seminar je namijenjen početnicima, ljudima koji se po prvi put sreću sa yogom, ali isto tako i prilagođen individualno onima koji žele da nadograde svoje iskustvo i uvedu nove prakse. Seminar će trajati 3 mjeseca i održavat će se on-line, ali i u prostorijama Yoga centra u Gradišci za one koji to žele, naravno, uz sve mjere zaštite.

– Ovim radom, putem predavanja i praksi, ćemo zaviriti duboko u svoje biće. Osvjestiti svoje strahove, izazove, želje, terete, odnose i sve ono što nas muči. Steći ćemo nova znanja, obnoviti stara i zajedno uz podršku cijele zajednice početi da ostvarujemo svoje želje, da radimo stvari koje nas ispunjavaju i da živimo, ne samo da preživljavamo, kaže Slađana.

Ciljevi seminara su:

  • jačanje samopouzdanja;
  • jačanje imunog sistema (na fizičkom i mentalnom nivou);
  • osvještavanje i prihvatanje okolnosti;
  • otkrivanje onog što nas čini sretnima a zakopali smo duboko u sebi;
  • rad na odnosima (partnerskim, porodičnim, poslovnim…)
  • rad na osvještavanju finansijskih tereta
  • uvođenje zdravih prehrambenih navika

Kako bi se mogli individualno posvetiti svakom članu ili članici broj učesnika je ograničen i molimo da se prijavljuju samo oni koji su spremni na disciplinu i rad.

Cijena seminara je 45KM mjesečno. Seminar traje 3 mjeseca. Prijave slati na e-mail:  djoslaja@hotmail.com ili na +38765817880 Potrebno je poslati svoje podatke, dosadašnje iskustvo sa Yogom i vaša očekivanja od ovog seminara. Slobodno se raspišite ili snimite video, pa im pošaljite. Seminar počinje krajem februara 2021.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Reperi i njihovi krznati ljubimci