Magična šumska bajka modne kuće Dior

Zbog stanja izazvanog pandemijom virusa COVID-19 brojne modne kuće prilagođavaju se trenutnim uslovima, pa tako i francuska modna kuća Dior, koja je danas putem svoje online platforme predstavila novu haute couture kolekciju za jesen / zimu 2020 / 2021. Umjesto klasične revije predstavili su kolekciju u kratkom videu donoseći tako osvježenje u digitalne izloge. Redakcija Fashion.Beauty.Love magazina je bila jedna od tri adrese iz Bosne i Hercegovine koje su dobile pozivnicu za ovu posebnu priliku.

 

Kolekcija, koju je kreirala kreativna direktorica modne kuće Dior, Maria Grazia Chiuri, predstavljena je u filmu nagrađivanog talijanskog reditelja Mattea Garronea. Film donosi priču koja počinje u Diorovom ateljeu i nastavlja se u magičnom bajkovitom šumskom svijetu gdje se susrećemo sa šumskim vilama, sirenama i šumskim bogom Panom, a tu je i Narcis, koji zaljubljeno posmatra svoje lice u rijeci.

 

Pogledajte magičnu šumsku bajku modne kuće Dior.

 

fotografija_YouTube / screenshot

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Tri ljetna trenda za muškarce