Marion Cotillard je nova ambasadorica ikonskog mirisa Chanel N°5

Datum objave
17/02/2020

CHANEL je sa zadovoljstvom objavio da je francuska glumica Marion Cotillard lice nove reklamne kampanje za ikonski N ° 5 miris. Od početka karijere Cotiilard je ostala vijerna kući Chanel. U Chanelovim haljinama je šetala crvenim tepihom 2004. na premijeri filma A Very Long Engagement, zatim i četiri godine kasnije za premijeru filma La Vie en rose.

Čitav svijet je pomjerila svojom ulogom Édith Piaf za koju je osvojila Oscara, Césara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovo međunarodno priznanje dalo joj je priliku da sarađuje s najpoznatijim redateljima – kao što su Jacques Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax.

Autentična, odana i darežljiva, savršena inkarnacija francuske prirodne ljepote, Marion Cotillard ima neodoljivo je ne sais quoi. Ona donosi eleganciju ikonskom N°5 mirisu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 stvari koje morate znati o maskari