Modna kuća ZARA u novoj kolekciji donosi vrelinu pustinje i boje zalaska sunca

Release Date
24/03/2021
fotografije
Zara

Modna kuća ZARA otkrila nam je dio svojih najvećih aduta za sezonu proljeće/ljeto 2021. velikom print i video reklamnom kampanjom koja je s obje strane objektiva okupila velika svjetska imena. Fotografija je prepuštena proslavljenom majstoru Stevenu Meiselu, pred čijim su se objektivima u ključnim Zarinim komadima za novu sezonu našli modeli Abby Champion, Achenrin Madit i Mona Tougaard.

Stylinge je osmislio Karl Templer, frizure Guido Palau, dok se za make-up komponentu pobrinula vizažistica Diane Kendal.

 

Mnoštvo je žute i tamnijih nijansi crvene na maksi haljinama, širokim haremskim hlačama, kombinezonima i drugim komadima koji će uljepšati naredne mjesece. Modeli su opuštenih i prozračnih silueta: maksi haljine, tunike, duge košulje i obilje masivnog nakita koji ima tribal momente. Kolekcija je dostupna na Zarinoj web stranici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice