Modni brend ART BY TEA predstavio novu kampanju

Modni brend ART BY TEA predstavio je kampanju za novu kolekciju ljeto 2018 godine. I u ovoj, kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama, dizajnerica Tea Zubović ostaje vjerna konceptu koji se zasniva na sintezi slikarstva i mode, a u namjeri da se umjetnost približi što većem broju ljudi.

 

ART BY TEA 2018 (2)

 

Komadi Art by Tea su zapravo wearable art i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil. Ono za čime svaka žena teži jeste da posjeduje unikatan, neobičan i jedinstven odjevni komad, koji će dati određeni stilski, ali i osobni pečat kombinaciji koju nosi.

 

Pročišćene linije oplemenjene jarkim i neočekivanim kombinacijama boja, krase ovu kolekciju brenda Art by Tea. U slikarskom smislu, simplificirani pejzaž satkan od geometrijskih oblika, zasnovan na klasičnoj moderni, provlači se kroz ovu modnu viziju. Kolekcija se sastoji od niza različitih odjevnih predmeta poput svilenih haljina različitih dužina, overala, kaputa, šalova te redizajniranog oslikanog jeansa što je novost u dosadašnjem radu dizajnerice. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan. Kolekcija je izrađena iz najkvalitetnijih luksuznih materijala, rekla nam je Tea.

 

Styling potpisuju Tea Zubović, Zlata Zubović i Adela Bišćević. Za fotografije kampanje bio je zadužen fotograf Edvin Kalić ispred čijeg objektiva su se našle manekenke Delila Softić i Aida Jahić. Make up potpisuje Maja Koristović Talović, a frizuru Mirela Barakovac. Styling je upotpunjen satovima i nakitom Lencia, renomiranog brenda Zlatarna Celje.

 

ART BY TEA 2018 (3) ART BY TEA 2018 (4) ART BY TEA 2018 (5) ART BY TEA 2018 (6) ART BY TEA 2018 (7) ART BY TEA 2018 (8)

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.