Vjenčali se Kit Harington i Rose Leslie

Danas su se glumici i glumice iz serije Game of Thrones okupili u škotskom Aberdeenu, ali ne zbog snimanja nove serije, nego kako bi svjedočili vjenčanju Rose Leslie i Kita Haringtona. Vjenčali su se u dvorac Wardhill, kojeg mladenkina porodica ima već 900 godina. Pred oltar je dopratio njen otac, Sebastian Leslie.

 

Kit i Rose, obožavateljima poznatiji kao Jon Snow i Ygritte, znaju se i prije nego što su počeli zajedno raditi na mega popularnoj seriji. Ipak, tek na setu, prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Svi vjerni obožavatelji serije svakako se prisjećaju romantične scene između Jona Snowa i Ygritte, likova koje je slavni par tumačio. Njihova ljubavna priča naprasno je prekinuta u trenutku kad je Ygritte smrtno ranjena pri kraju pete sezone serijala.

 

U septembru prošle godine su objavili svoje zaruke i to na neobičan način. Naime, u londonskom printanom izdanju novina The Times objavljena je službena najava u kojoj stoji:

 

Gospodin K.C.Harington i gospođica R.E.Leslie stupaju u brak. Zaručili su se Kit, mlađi sin Davida i Deborah Harington te Rose, srednja kći Sebastiana i Candy Leslie.

 

U januaru su kupili kuću u Engleskoj.

 

harington leslie 1

harington leslie 2harington leslie 3

foto_profimedia

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.