nipplepeople i Filip Mitrović predstavljaju singl TI I JA

muzika iz filma SUNCE MAMINO

Release Date
11/01/2024

Vrijeme je poklona ispod bora, pozdravljanja starog i dočekivanja novog. U tom duhu nipplepeople vam daruju svoj novi singl TI I JA.

TI I JA naslovna je pjesma novog, trećeg po redu, igranog filma srpskog režisera i scenarista Koste Đorđevića, Sunce mamino. Pjesmu su nipplepeople napravili u saradnji sa uspješnim srpsko-američkim kompozitorom i producentom Filipom Mitrovićem iz Los Angelesa, koji je radio i muziku za Sunce mamino.

Film je svjetsku premijeru imao u novembru na filmskom festivalu Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Films / Talin, Estonia / 2023., a od februara kreće u svoj festivalski i kinematografski život širom regije i Evrope.

Sunce mamino je topao, melankolični, tinejdžerski i coming of age film za mlade, koji govori o odrastanju, o emotivnim odnosima, složenim obiteljskim vezama i ljubavi kao univerzalnoj sili koja razbolijeva, liječi i pokreće sve nas.

Dok čekate dolazak filma i u naša kina, poslušajte pjesmu TI I JA uz lyric video i vrhunske kadrove iz filma.

Film je snimljen u srpsko-hrvatskoj koprodukciji – produkcijske kuće Kinematografska kuća (SRB), i Marinis Media (HR), uz podršku Filmskog centra Srbije i Hrvatskog audiovizualnog centra i Creative Europe MEDIA.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.