Modni brend MATEYANEIRA predstavio novu kolekciju

Nakon kolekcije CUT koja je obilježena ženskim odijelima u crnoj boji MATEYANEIRA ponovo, u četvrtoj kolekciji, stavlja fokus na odijela no ovog puta u jakim bojama i dizajnom koji je prilagodljiv različitim stilovima i prigodama. Kolekcija pod nazivom 222 predstavljena je na Bipa Fashion.hr i Ljubljana Fashion Weeku ovog proljeća. Iako je brend zadržao svoju već prepoznatljivu strogu formu, ovog puta krojevi su obilježeni strukiranom, X formom.

 

222 (5)

 

Ostavile smo dosta prostora za individualni pristup u stiliziranju modela, koji se na prvi pogled može učiniti jednostavnim, s minimalističkim pristupom, međutim mnogo je detalja koji se pojavljuju i koji je definiraju, rekla nam je Neira Sinanbašić, jedna od dizajnerica dua Mateyaneira.

 

Kroz svoj rad najviše potenciraju kvalitet odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva. Modeli ove kolekcije su inspirirani stilom osamdesetih i dizajnericama najdražom ikonom tog perioda, princezom Dianom, odnosno njenim privatnim stilom koji je obilježen sakoima naglašenih ramena, setovima odijela koji slave ženstvenost, ali ujedno imaju i dozu neobaveznosti, te hlačama visokog struka. Kolekcija 222 gradira se od modela u bijeloj i crnoj boji, preko akromatskih dezena do jakih nijansi upadnih boja.

 

222 (2)

 

– Na editorijalu je radio naš već uhodani team – fotografija Franjo Matković, kosa Mijo Majhen, make up Dajana Pajkić, a zastitno lice nove kampanje je predivna Laura Kvartuc iz agencije Midikenn, kaže Mateja Dujić

 

Nakon nešto više od godinu, koliko su zastupljene na modnoj sceni Hrvatske i regije, Mateja i Neira konačno otvaraju vrata svog studia i showrooma u ulici Primorska 14, u Zagrebu, gdje ćete moći pogledati sve modele iz dosadašnjih kolekcija.

 

Sve informacije i rezervacije termina možete napraviti putem njihovih Facebook i Instagram profila.

 

222 (4) 222 (3) 222 (1)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Berna Saraçi: Recite DA! vjenčanom odijelu