Narciso Ambrée: Sunčan i opojan miris s ljetnim raspoloženjem

Novi Narciso Eau de Parfum Ambrée Narciso Rodriguez inspirisan je senzualnošću kože okupane sunčevim zracima. Zanosni i intenzivno ženstveni parfem s ljetnjim raspoloženjem, u kojem se mošus stapa sa ćilibarom. Nepogrešivi mošusni ženski miris Narciso Rodriguez poprima nove, živopisne nijanse. Narciso Rodriguez za svoj novi ženstveni parfem orijentalne cvjetne porodice ponovo je izabrao parfimera Aureliena Guicharda, koji je u bocu ubacio tople, bogate i senzualne note dizajnirane tako da pamte miris preplanule kože.

 

Novi parfem za žene Narciso Rodriguez dostupan je u prepoznatljivoj bočici Narciso sa čistim i preciznim linijama, koja je za ovu priliku prelivena elegantnom ružičastom nijansom kajsije. Dizajn je praktičan i minimalistički, a nova nijansa koja ga karakteriše savršeno odražava sunčano raspoloženje mirisa.

 

Lice reklamne kampanje za novi parfem Narciso Rodriguez Narciso Ambree je Laurijn Bijnen. Mladu holandsku manekenku ovekovečila je Viviane Sassen, umjetnica i fotografkinja poznata po svojoj nadrealnoj i polu-apstraktnoj estetici.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zavirite na snimanje sa ALBANOM UKAJEM