Volite make up? Onda je ovo događaj koji ne smijete propustiti!

Datum objave
22/10/2022

Događaj možda nije prava riječ, ali kada neko sa toliko ljubavi, posvećenosti i truda pristupa svom poslu onda je događaj baš svaki radni dan!

Ako ste zaljubljenik/ica u make up i beauty svijet uopšte, onda sigurno već znate ko je Kosta Miljković. Stilista, vizažista, glavna i odgovorna osoba za sve što se dešava iza kamere kada je riječ o svijetu mode na našim prostorima, ali i u regionu.

Imamo vijest za sve one koji se bave šminkanje, žele početi ili jednostavno žele naučiti našminkati sebe za svaku priliku kao profesionalac – Kosta otvara školu šminkanja!

Nakon gotovo 10 godina profesionalnog usavršavanja, rada i niza edukacija u Kosti se probudila želja za prenošenjem znanja. Svaki dosadašnji održan masterclass privukao je ogormnu pažnju i interesovanje, a individualne obuke stvorile su uspješne make up artiste sa kojima danas povremeno i uspješno sarađuje.

Ukoliko i vama bavljenje poslom koji podrazumijeva estetiku, svijet mode i druženje sa javnim ličnostima dovodi osmijeh na lice – ovo je prilika za vas!

Prijave su u toku, a ukoliko želite da se upišete u školu javite se Kosti putem DM-a na njegovom Instagram profilu @kostamiljkovic ili pozovite +387 65 295 876. Početak predavanja predviđen je za 5.11. 2022. Časovi će se održavati subotom od 17.00 do 19.00h i nedjeljom od 12.00 do 14.30h.

Odluka za predavanja vikendom se činila kao logičan potez s obzirom da je uočeno i veliko interesovanje djevojaka koje žive i van Banja Luke, ali su spremne izdvojiti vrijeme za sticanje novih znanja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Issey Miyake uvodi dozu futurizma i zaigranosti te spretno kombinira atipične note kako bi stvorio jedinstvene mirise