Družili smo se sa vizažisticom Ivanom Bilandžija, predstavila nam je novu YSL make-up kolekciju

Datum objave
21/10/2022
tekst i foto
FBL

U Sarajevu je boravila Ivana Bilandžija Billy, regionalna vizažistica brenda YSL. Imali smo priliku družiti se s njom u Inoma parfimeriji u SCC-u gdje nas je upoznala sa novom YSL make-up kolekcijom.

Ivana je po struci dizajnerica, ali make-up radi od svoje 20 godine. Riječ je o osobi koja čitav svoj život radi nešto u vezi sa modom, prošla je sve sfere, ali se pronašla u make-upu. Odnedavno je članica YSL tima za regiju i kako kaže, YSL je brend koji utjelovljuje njezinu viziju ljepote i estetike.

YSL je brend koji nam omogućava igranje i neograničene mogućnosti. Ako želimo nježniju varijantu ili večernju estetiku, odvažniji make up look. Ono što je posebno sjajno kod njega, je to što paleta za oči nije samo paleta za oči, ona može funkcionirati i kao rumenilo, ali i za contouring. Volim make-up jer dopušta igru, dopušta nam da budemo maštoviti i kreativni, kaže nam Ivana.

Ističe kako se make-up ne treba shvatati tako ozbiljno, jer make-up artisti ne spašavaju živote, samo ga uljepšavaju.

Smatram da bi se ljudi trebali maći iz konfort zona. Žene češće mijenjaju boju kose i frizuru nego tip make-upa i kako se šminkaju. Uvijek sam za to da se usudimo uraditi nešto drugačije. Treba sve probati. Prekrasni smokey eye možete napraviti u bilo kojem koloritetu. Smatram da su na našem području žene još uvijek malo stisnute. Nove generacije istražuju, izlaze iz svojih boxova i igraju se. Ima nade da make-up postane više bold. Treba njegovati kožu, da vaša šminka ne izgleda kao fasada. Brendovi rade na inovacijama. Padaju stalne, ustaljene floskule i mišljenja da make-up šteti koži. Danas su tekuće podloge napucane hijalurinskom kiselinom i nourishing formulama, ističe.

 

 

All Hours kvalitetan i dugotrajan puder

Iz nove kolekcije posebno izdvaja All Hours puder, Rouge Pur Couture The Bold i novu Lash Clash Extreme Volume maskaru.

Nova kolekcija donosi renovacija naše poznate tekuće podloge All Hours. U novoj varijanti su zadržali sve ono što ga činu posebnim, a nova formulacija donosi puno više njege, 77% je njega. Doslovno je dovoljan jedan potez sa pumpice kako biste prekrili cijelo lice. Ne moramo više paziti, ne možete tako lako umazati odjeću njim, a i dugo se zadržava na licu, tako da ne moramo stalno ići popravljati naš make-up. Jako dobro podnosi sebum i vodu. Ima zaštitu SPF 30, jer je sunce, nažalost, postalo šeteno i  jako. Na našem tržištu će se naći 22 od četrdesetak nijansi. Ono što je posebno zanimljivo jeste promijeneja je numerologija nijansi , što nam malo olakšava numerologija nijansi koja nam olakšava odabir naše idealne nijanse. Naime, puderi su podijeljeni u tri kategorije, light, medium, deep, druga oznaka je podton neutral, warm i treća oznaka je intenzitet. Na taj način je puno lakše pronaći odgovarajući nijansu, kaže Ivana.

 

Urađena je i reinovacija ruža Rouge Pur Cotour.

Statement ovog brenda je – bold colors. Ima strahovito puno crvenih nijansi, naravno, tu su i popularne nude boje, koje vole mlađe generacije. Rouge Pur Cotour je sad bold. Žene vole da je dugotajan, ali da ne isušuje usta, da nemaju čudan osjećaj na ustima, tim YSL je uspio u tome. Napravili su formulu koja ima visoki sjaj, a postojan je, kaže nam Ivana.

 

Ivanina 3 najposebnija YSL proizvoda

Zamolili smo Ivanu da nam kaže koja su njena najposebnija tri YSL make-up proizvoda, evo šta je rekla:

1

Yves Saint Laurent Touche Éclat  – bezvremenski, nije mijenjao formulaciju, pakovanje je isto i mislim da ne postoji osoba koja ne prepoznaje taj proizvod. 

2

Yves Saint Laurent Couture Blush  – ima taj divni pearl shine i lijepo izgleda na koži, te rumenilo djeluje iznimno prirodno. Lagano ali bogato pigmentirana omogućuju vam kreiranje upečatljivih make-up lookova.

3

Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume –  Iskreno, znam da svaki brend voli da hvali svoju maskaru, ali je ova pomela konkurenciju. Radila sam sa mnogim brendovima. Nova maskara ima klasičnu četkicu, ne gumenu, militraža je dobra, formulacija je tamna, gusta, crna, dva sloja su idealna za dnevnu priču, tri su već drama i idealna za večernje izlaske ili posebne prigode.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Savršen spoj lavande i konoplje u novoj L’Occitane kolekciji za opuštanje