TAJANA DEDIĆ STAROVIĆ režirala impresivan spot za pjesmu SARE RENAR

Pjesma Kapital prva je saradnja kantautorice Sare Renar i eksperimentalnog rap dua Playground Hustle, a njome progovaraju o problematičnom odnosu društva prema materijalnim vrijednostima te nemoći pojedinca da prekine začarani krug u kojem smo svi – dužni. Brojni građani danas su sluge kapitalizma koji doslovno vlada svijetom. Ova, kako pjeva Sara, tajanstvena moć tjera nas da padnemo doslovno na koljena, bez novca, bez posla ili s mizernim plaćama. Plešemo kako god ona svira, a samo je pitanje vremena kad ćemo svi završiti na istom mjestu i postavljati isto pitanje – imaš li kunu? Osim ako se sami ne odupremo sivilu koje nas okružuje, baš kao ova girl power trojka.

 

sara renar plaground hustle

Kapital je iskreno i brutalno opisan kroz slomljene beatove producentice tonote iz Playground Hustlea, eterične Sarine vokale i oštar rap druge polovice ovog dua, Megi. Pjesmu su pisale zajedno, a prateći artistički videospot potpisuje banjalučka redateljica Tajana Dedić Starović koja djeluje pod umjetničkim imenom Artist at Camera. Saradnja Sare i Tajane započela je na još jednoj angažiranoj pjesmi, Šuti i pjevaj, kojom je hrvatska kantautorica najavila novi studijski album koji će objaviti za Croatia Records.

Iza Sare je i singl Držali smo se za ruke koji je nominiran za nagradu Milan Mladenović, a dobitnike nagrade saznat ćemo već ovoga ponedjeljka.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 najboljih filmova koje preporučuje glumica Slađana Zrnić