TAJANA DEDIĆ STAROVIĆ režirala impresivan spot za pjesmu SARE RENAR

Pjesma Kapital prva je saradnja kantautorice Sare Renar i eksperimentalnog rap dua Playground Hustle, a njome progovaraju o problematičnom odnosu društva prema materijalnim vrijednostima te nemoći pojedinca da prekine začarani krug u kojem smo svi – dužni. Brojni građani danas su sluge kapitalizma koji doslovno vlada svijetom. Ova, kako pjeva Sara, tajanstvena moć tjera nas da padnemo doslovno na koljena, bez novca, bez posla ili s mizernim plaćama. Plešemo kako god ona svira, a samo je pitanje vremena kad ćemo svi završiti na istom mjestu i postavljati isto pitanje – imaš li kunu? Osim ako se sami ne odupremo sivilu koje nas okružuje, baš kao ova girl power trojka.

 

sara renar plaground hustle

Kapital je iskreno i brutalno opisan kroz slomljene beatove producentice tonote iz Playground Hustlea, eterične Sarine vokale i oštar rap druge polovice ovog dua, Megi. Pjesmu su pisale zajedno, a prateći artistički videospot potpisuje banjalučka redateljica Tajana Dedić Starović koja djeluje pod umjetničkim imenom Artist at Camera. Saradnja Sare i Tajane započela je na još jednoj angažiranoj pjesmi, Šuti i pjevaj, kojom je hrvatska kantautorica najavila novi studijski album koji će objaviti za Croatia Records.

Iza Sare je i singl Držali smo se za ruke koji je nominiran za nagradu Milan Mladenović, a dobitnike nagrade saznat ćemo već ovoga ponedjeljka.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.